Prodej pozemku pro bydlení, Kamenický Šenov, 852 m2

Kamenický Šenov

1 750 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 8 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenickém Šenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabídka pozemku v centru Kamenického Šenova.

Hledáte ideální místo pro stavbu svého rodinného domu? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme vám pozemek o rozloze 852 m2 přímo v centru malebného města Kamenický Šenov na Českolipsku. Tento pozemek je určený k výstavbě rodinného domu ve vesnickém stylu, a to v zastavitelném území obce.

Co dělá tento pozemek tak výjimečným? Jednak se nachází v srdci města, což znamená, že budete mít veškerou občanskou vybavenost doslova na dosah ruky. Navíc je velmi dobře přístupný z místní obecní komunikace, což vám zaručuje pohodlnou a snadnou dostupnost. Kompletní inženýrské sítě jsou již připraveny na hranici pozemku, takže se nemusíte starat o jejich přípojky.

Tento kousek ráje se nachází v městě Kamenický Šenov, které se pyšní svou výjimečnou polohou na hranici Českého středohoří a Lužických hor. Město je navíc dobře spojeno s blízkými městy Děčínem a Českou Lípou, což vám poskytuje snadný přístup ke všem potřebným službám a možnostem pro relaxaci.

Kamenický Šenov je také oblíbeným cílem turistů. Sklářské muzeum přitahuje návštěvníky z celého světa, kteří si zde mohou prohlédnout jedinečné exponáty a zjistit více o bohaté sklářské tradici regionu. Dalším zajímavým místem je národní přírodní památka Panská skála, která vás ohromí svou přírodní krásou a unikátní geologickou formou.

A co ještě lepšího? V případě vašeho zájmu vám poskytneme bezplatnou pomoc s financováním. Nechceme, abyste se museli obávat složitého procesu zajištění financí. S naším odborným týmem vám pomůžeme najít nejlepší možnosti financování, které odpovídají vašim potřebám.

Pokud máte zájem o podrobnější informace nebo si přejete prohlédnout tento půvabný pozemek na vlastní oči, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a domluvíme si prohlídku, abyste mohli ocenit veškerý potenciál tohoto pozemku.

Pamatujte, že nabízený pozemek je vhodný pro výstavbu rodinného domu ve vesnickém stylu. Můžete si tak vytvořit svůj vysněný domov, který se bude skvěle hodit pro váš životní styl a potřeby vaší rodiny.

Nechte se okouzlit malebným městem Kamenický Šenovem, jehož atmosféra a krása vás ihned pohltí. Udělejte ten správný krok směrem k realizaci svých snů a začněte budovat svůj vlastní domov v srdci tohoto živého města.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes! Jsme zde pro vás, abychom vám pomohli s touto jedinečnou příležitostí. Těšíme se na vaši zprávu a možnost spolupráce s vámi při stavbě vašeho vysněného domova v Kamenickém Šenově.

Parametry pozemku

Cena
1 750 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 12. 2023
Adresa
Kamenický Šenov
ID
5859
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
852 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kamenickém Šenově?