Myjem banner

Prodej pozemku pro bydlení, Nový Oldřichov, 3002 m2

Nový Oldřichov

1 350 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 438 Kč /za měsíc

(Cena uvedena včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Novém Oldřichově

Úklidové služby

Rekonstrukce

Informace k pozemku

Chcete si vybudovat svůj vysněný domov na ideálním místě? Máme pro vás skvělou nabídku! Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 3002 m2, nacházející se v srdci malebné obce Nový Oldřichov. Tento mírně svažitý pozemek je situován v klidné části, obklopené rodinnými domy, a přesto vám poskytne dostatek soukromí a klidu.

To nejlepší na tomto pozemku je, že všechny inženýrské sítě jsou již kompletně připraveny na jeho hranici. Voda, elektřina, plyn a kanalizace jsou k dispozici, takže nemusíte řešit žádné složité a časově náročné připojení. Vaše nové sídlo může být připraveno ke stavbě prakticky okamžitě.

Další výhodou tohoto pozemku je snadný přístup. Je přímo přístupný po zpevněné místní komunikaci, což zaručuje pohodlnou a rychlou dostupnost. Ať už se rozhodnete využít dopravu veřejnou či vlastní, budete mít vždy pohodlný a snadný přístup ke svému novému domovu.

Nyní k tomu nejlepšímu - prostornost. Tento pozemek vám poskytuje dostatek místa pro stavbu ne jednoho, ale hned dvou rodinných domů. Můžete si naplánovat ideální domov pro vás a vaši rodinu, nebo si přivydělat pronájmem jedné z nemovitostí. Možnosti jsou neomezené.

A co když si myslíte, že si nemůžete dovolit tuto investici? Nebojte se, rádi vám pomůžeme s financováním. Máme k dispozici širokou škálu možností, které vám umožní realizovat vaše sny bez zbytečného stresu.

Nejlepším způsobem, jak ocenit potenciál tohoto pozemku, je jej osobně prohlédnout. Doporučujeme vám kontaktovat našeho zkušeného makléře, který vám poskytne podrobnější informace a domluví prohlídku.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Získejte si svůj vlastní kousek ráje na středobodu dění.

Parametry pozemku

Cena
1 350 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
11. 12. 2023
Adresa
Nový Oldřichov
ID
1900
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
3002 m2
Plocha nemovitosti
3002 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novém Oldřichově?

Podobné nemovitosti