Prodej bytu 2+kk, Kralupy nad Vltavou - Lobeček, J. Wolkera, 74 m2

J. Wolkera, Kralupy nad Vltavou, Lobeček

6 619 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 544 Kč /za měsíc

(nová cena)

Doporučené firmy v Kralupech nad Vltavou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

EUFINANCE, s.r.o.

Již od roku 2004 svým klientům poskytuji komplexní realitní + pojišťovací + finanční služby, tj. zprostředkování hypotečních a jiných úvěrů u bankovních i nebankovních institucí, stavebních spořitelen a pojišťoven působících na českém trhu. Klient tak veškeré informace získá již při první schůzce a ušetří spoustu času, aniž by si vše zjišťoval sám.​

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Úklidové služby

Informace k bytu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 2+kk, 64,50 m² podlahové plochy a k tomu náležících 10,40 m² balkonu ve třetím nadzemním podlaží nového developerského projektu Park Wolkerova, který se již zrealizoval v Kralupech nad Vltavou - Lobeček, ul. J. Wolkera. Nachází se za úspěšně dokončeným projektem Rezidence Kralupy, který vystavěl stejný developer.

Byt 2+kk, označen jako B204, je situován ve druhém patře (druhém nadzemním podlaží) objektu B. K bytu náleží balkon o rozloze 10,4 m² a plně vybavená kuchyňská linka značky Gorenje, která je již v ceně bytu. Sklepní kóji a venkovní parkovací stání je nutno k nemovitosti přikoupit. Provedení bytů je ve vysokém standardu.
Projekt je již po kolaudaci tudíž ihned k nastěhování.

Další volné byty najdete na stránkách Parku Wolkerova.




V případě Vašeho zájmu o bližší informace si neváhejte dojednat schůzku nebo prohlídku vzorového bytu. Rádi Vás u nás přivítáme a projekt představíme. Ev. číslo: 633006.

Parametry bytu

Cena
6 619 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nová cena
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
J. Wolkera, Kralupy nad Vltavou, Lobeček
ID
633620
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
130 kWh/m2 za rok
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

kancelář Dumrealit Progres

kancelář Dumrealit Progres

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti