Prodej ubytování, Andělská Hora, 1200 m2

Andělská Hora

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Andělské Hoře

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Hotel Anděl v centru historické obce Andělská Hora je svou polohou v oblasti známé hustou sítí cyklostezek i možnostmi pěších výletů, v blízkosti situovaným Ski areálem Annaberg. Díky dostupnosti krás krajiny a zajímavostí Hrubého Jeseníku je vyhledávaným a oblíbeným místem. Je cílem pro rodinnou rekreaci ve všech ročních obdobích, pro prázdninové, víkendové pobyty pro turisty, sportovce, kurzy i soustředění. Původní budova hotelu byla postavena již v roce 1786. V roce 1992 prošel objekt celkovou rekonstrukcí, ale ponechal si dobové charakteristické prvky. V roce 2013 pak proběhla modernizace pokojů, restaurace, kuchyně a společenské haly. K dispozici je 45 lůžek s možností navýšení kapacity na 60 lůžek, dále dva byty, každý o velikosti cca 60 m2 (vlastní koupelna a WC), které jsou vhodné k přebudovaní na apartmány. Hotel má tři patra a v půdní vestavbě se nachází apartmán o velikosti cca 45 m2. Hotel disponuje vlastní vybavenou kuchyní, restaurací, vinárnou, Wellness (sauna, vířivka, bazének k ochlazení), venkovním bazénkem na letní zahradě, venkovním krbem, garáží sloužící také jako technická místnost. V létě je dále možné trávit čas u místního rybníka, nabízejícím upravené pláže s občerstvením a zázemím pro turisty.
Majitel nepředložil PENB, proto uvádíme tř. G.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Andělská Hora
ID
IETO98624
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1200 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
395 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo I.E.T. Reality, s.r.o.

I.E.T. Reality, s.r.o.

náměstí Svobody 87/18, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Jiří Němec

Jiří Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Andělské Hoře (okr. Bruntál)?

Podobné nemovitosti