Prodej bytu 2+kk, Zlín, Lorencova, 110 m2

Lorencova, Zlín

10 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 087 Kč /za měsíc

(cena včetně samostatné garáže)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

POSLEDNÍ VOLNÉ BYTOVÉ JEDNOTKY - Exkluzivní příležitost bydlení - blok A + B ZKOLAUDOVÁN, předávání jednotek již probíhá.

Moderní bydlení v nově budovaném bytovém komplexu v centru města, na ulici Lorencova.

Celý komplex se skládá ze tří bloků s bytovými jednotkami o dispozicích 1kk, 2kk, 3kk a luxusními apartmány se střešními terasami.

Blok A - dvorní budova nabízí prostorově menší byty 1kk, 2kk - zde u některých je možná změna dispozice na 3kk, některé s lodžiemi, v 9.NP jsou umístěny byty 3kk s terasami i lodžiemi a ve střešní nástavbě v 10.NP se nachází vzdušné byty s velkými střešními terasami. ZKOLAUDOVÁNO. BJ předávány.

Blok B - uliční budova nabízí prostorově menší i klasické byty 1kk a 2kk a 5.NP tvoří pobytová zahrada s odpočinkovými zónami, grilem, letní kuchyní sloužící pro obyvatele bytů. Budou zde vysazeny okrasné traviny a keře. ZKOLAUDOVÁNO. BJ předávány.

Blok C - luxusní výšková stavba s luxusními byty v 5.-10. NP s dispozičně volnými byty s velkou světlou výškou, prosklené do výhledů do okolí a s terasou. Byty přístupny výtahem ze vstupního traktu do budovy se vstupní kavárnou.

Standardy bytů: vysoký standard kvality i komfortní zázemí, izolační trojskla, nadstandardní značkové vybavení koupelen, hluková izolace bytů, zateplení dle ČSN - úspora energie a tepla, citlivé oddělení relaxačních a obytných částí jednotek. Připraveny rozvody pro klimatizační jednotky, samostatný odtah z kuchyně a koupelny, samostatné měření energií.

Vybavenost komplexu: recepce, fitness, 2 rychlovýtahy, úklidové služby, vyhlídková terasa, skladovací prostory, cafeterie, party terasa, letní kuchyně, nabíjení elektromobilů, střežené parkovací stání, prostor vymezený pro mytí kol a domácích mazlíčků, vysokorychlostní připojení k internetu.

Postup financování: první splátka 10-30%, doplatek po předání jednotky 70-90%.

Možnost financovat zvýhodněnou hypotékou České spořitelny, a.s. přímo pro tento projekt.

Parametry bytu

Cena
10 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně samostatné garáže
Aktualizováno
25. 1. 2024
Adresa
Lorencova, Zlín
ID
N00138
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Patro
5. z 10
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
110 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Garáž
Lodžie
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 93 lidí

Prodejce

Bc. Kateřina Struhelková

Bc. Kateřina Struhelková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti