Prodej ordinace, Opava - Kateřinky, Edvarda Beneše, 25 m2

Edvarda Beneše, Opava, Kateřinky

990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 718 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Opavě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji nebytový prostor na ul. Edvarda Beneše v Opavě - Kateřinkách, ve kterém byla provozována stomatologická ordinace. Nebytový prostor je situován v 1 NP budovy uprostřed sídliště, nedaleko centra města. Přímo naproti budovy je velké parkoviště. Zastávky MHD, školy, školky, obchody, restaurace jsou v bezprostředním dosahu. Jedná se o prodej podílu o velikosti cca 1/5 na budově a na pozemcích pod budovou a kolem budovy. V budově jsou v provozu tři stomatologické ordinace a stomatologická laboratoř. Na chodbě jsou k dispozici společné čekárny pro pacienty a sociální zázemí. V prodejní ceně je zahrnuto veškeré stávající vybavení ordinace. Dispozičně je nebytový prostor rozdělen jednu větší místnost a menší prostor. V budově je ústřední plynové topení. Nebytový prostor je možné využít jako ordinaci, kadeřnictví, nehtové, nebo kosmetické studio, různé poradny, kancelář a pod..

Parametry nemovitosti

Cena
990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2023
Adresa
Edvarda Beneše, Opava, Kateřinky
ID
22038
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
25 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Sídliště
Plocha budovy
162 m2
Podlahová plocha
25 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Tomáš Kořistka

Tomáš Kořistka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ordinací v Opavě?

Podobné nemovitosti