Prodej komerční nemovitosti, Praha - Chodov, Květnového vítězství, 1285 m2

Květnového vítězství, Praha, Háje

59 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 285 466 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje fungujícího sportovně-relaxačního centra SQUASHPOINT na Jižním městě v Praze, ul. Květnového vítězství. Jedná se o dvoupodlažní budovu z roku 1998, která během let prošla několika průběžnými rekonstrukcemi tak, aby vždy vyhovovala aktuálním trendům.

Celková užitná plocha budovy činí 1.285 m2 a ze stavebně-technického hlediska se jedná o budovu s ocelovou konstrukcí (jednopodlažní hala s vloženým mezipatrem s pultovou střechou). Obvodový plášť je z vlnitého plechu, všechna okna hliníková, vnitřní konstrukce z desek SDK na ocelových profilech.

V 1.NP o rozloze 802 m2 se nachází vstupní hala/lobby s recepcí a s barem, na který navazuje menší kavárna. Dále se v tomto podlaží nacházejí 3 squashové kurty (zcela dle kritérii WSF – The World Squash Federation), velká fitness aréna s řadou užitečných cvičebních nástrojů, sál pro Alpinning, dámské a pánské šatny, sociální zařízení a drobné technické zázemí.

Ve 2.NP o ploše 483 m2 najdeme kompletně a profesionálně vybavenou posilovnu včetně všech strojů na celkové posílení celého těla (soft i hard bodybuilding) , univerzální cvičební sál na mix sportovních aktivit, dále pak WC a administrativní zázemí centra sestávající ze 3 kanceláří.

K centru patří i venkovní prostory, a sice profesionální work-out hřiště a od jara do podzimu hojně navštěvovaná venkovní zahrádka s posezením, kde se mohou občerstvit jak návštěvníci SQUASHPOINTU, tak i kolemjdoucí a návštěvníci sousedícího dětského hřiště a sportoviště.

K budově náleží soubor pozemků o celkové výměře 1.957 m2, z nichž část je ve vlastnictví sportovního centra (802 m2 – zastavěná plocha), zbylé pozemky jsou ve vlastnictví MHMP (Magistrát hl. m. Prahy) a jsou pronajaty na dobu neurčitou. Na těchto pozemcích se nacházejí venkovní prostory viz výše a vyhrazené parkoviště pro cca 15 vozidel.

Lokalita, Praha 4 - Jižní město je z 97 % tvořeno obytnou zástavbou a celkový počet obyvatel přesahuje 80 tisíc. V těsné blízkosti, cca 3 minuty chůze, se nachází zastávka MHD – bus Wagnerova a na opačné straně zastávka Brechtova (linky č. 154, 170, 197, 203) a noční linka 905). V dosahu 10 minut volné chůze je pak stanice metra „C“ – Háje. Během necelých deseti minut se dostaneme do největšího obchodního centra v České republice, Westfield Chodov.

Jedná se o velmi zajímavou investiční nabídku. Financování Vám rádi pomůžeme zařídit. Prodávající preferuje prodej formou převodu obchodní společnosti (provozující a vlastnící pouze tento objekt).
Pokud máte zájem o bližší informace a prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se Vám ozveme.

Parametry nemovitosti

Cena
59 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 6. 2023
Adresa
Květnového vítězství, Praha, Háje
ID
00308
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1285 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
802 m2
Plocha nemovitosti
1957 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Praze 4?

Podobné nemovitosti