Prodej bytu 1+1, Praha - Královice, Kuťatská, 48 m2

Kuťatská, Praha-Královice

5 482 050 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 126 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám na prodej novostavbu komorního apartmánového domu, kde bude celkem postaveno 19 apartmánů ve vyhledávané lokalitě v obci Praha 10 - Královice.

Apartmány budou řešeny dispozičně jako 1+kk a 3+kk od 37 m2 do 87 m2, kde v přízemí budou malé předzahrádky či terasy, v prvním patře a druhém patře balkony a terasy.

Ke každému apartmánu je možné si vybrat venkovní parkovací stání. Vytápění a ohřev vody bude řešeno centrálně z kotelny umístěné v suterénu a to tepelným čerpadlem pro každý dům zvlášť.

Jedná se o krásný malý komorní projekt v uzavřeném areálu kde se postaví tři samostatné apartmánové domy. Součástí tohoto areálu bude také malý rybník a venkovní parkovací stání, který je momentálně ve fázi výstavby termín dokončení je naplánovaný ke konci roku 2023.

Vysoké standardy vybavení apartmánů zahrnují navíc podlahové topení, kvalitní plastová okna s izolačními trojskly, vinylovou či laminátovou podlahu.

V obci je veškerá občanská vybavenost - mateřská školka, základní škola, městský úřad. Je zde možnost sportovního vyžití ( fotbalové hřiště, tenisové kurty ).

Lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit. Více informací u makléře celého projektu.

Parametry bytu

Cena
5 482 050 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Kuťatská, Praha-Královice
ID
000023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
48 m2
Patro
1. z 2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
400V
Topení
Jiné
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 114 lidí

Prodejce

Lukáš Macháček

Lukáš Macháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze?

Podobné nemovitosti