Prodej bytu 2+kk, Praha - Vyšehrad, Neklanova, 80 m2

Neklanova, Praha 2, Vyšehrad

11 758 026 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 035 Kč /za měsíc

(včetně sklepa)

Doporučené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prostorný a reprezentativní byt 2+kk o celkové rozloze 79,9 m2 se sklepním zázemím je situován v 2. nadzemním patře. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (40,53m2), ložnicí směrovanou na jihozápad (16,8m2), koupelnou s WC, sprchovým koutem a vanou (6,06 m2), dále pak samostatným WC (1,2m2), technickou místností s přípojkou na pračku (1 m2) a prostornou chodbou (10,1 m2). Obývacímu pokoji dodává vzdušný nádech lodžie (2,8 m2) s na nábřeží Vltavy.
V bytové jednotce potažmo v celém domu je užito pouze těch nejkvalitnějších materiálů od prémiových dodavatelů, které zajištují vysoký komfort a standart v kontrastu s jedinečnou lokalitou.
Cena zahrnuje DPH, právní služby a sklepní kóji. Dále pak vysoký standard jako jsou klimatizační jednotky v každé místnosti, chytrá domácnost, velkoformátová obkladová dlažba 120 x 60cm, protihluková dřevěná okna z trojskla, designové bezfalcové dveře se skrytými zárubněmi a mnoho dalšího.

Lokalita širšího centra Prahy zajišťuje harmonické zázemí pro komfortní život v širším okruhu pražského centra s možností společenského i sportovního vyžití, výbornou dopravní dostupností a širokou občanskou vybaveností.
Přednosti lokality
Dům Pod Vyšehradem je moderní rezidenční budova zasazená do prostředí klasických činžovních domů z počátku minulého století. Přestože je dům v blízkosti centra hlavního města a jedné z jeho historických dominant, nachází se v klidné ulici Neklanova. Lokalita je skvěle dostupná veřejnou hromadnou dopravou a plně občansky vybavená. V okolí jsou restaurace a bary, školy a školky, kulturní a sportovní centra, nemocnice.
Sportovní a kulturní vyžití
Možnosti volnočasových aktivit: V blízkém i širším okolí se nachází spousta zeleně a klidových zón, např. areál pověstmi opředeného Vyšehradu, sídla českých knížat, park Folimanka se stejnojmennou sportovní halou či Botanická zahrada Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Víkendový relax zajistí Farmářské trhy na Náplavce v pěší vzdálenosti od domu. Sportovní vyžití nabídne Plavecký stadion Podolí či cyklostezka podél Vltavy.

Parametry bytu

Cena
11 758 026 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně sklepa
Aktualizováno
1. 11. 2023
Adresa
Neklanova, Praha 2, Vyšehrad
ID
N00016
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Patro
2. z 7
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

MUDr. Lea Hodinářová

MUDr. Lea Hodinářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti