Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Dubí, 30339 m2

Dubí, Bystřice

33 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 160 604 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji soubor komerčních pozemků o celkové ploše 30339 m2 v okrajové části města Dubí, okres Teplice, část Bystřice., které tvoří jeden funkční celek. V areálu jsou zpevněné plochy, travnaté pozemky a budovy. Areál celkově oplocen, příjezd po zpevněné komunikaci.

Areál napojen na vodovodní přípojku, a elektrickou energii s vlastní trafostanicí. Areál provozován od roku 1993 firmou, která se zabývala zpracováním dřeva a následnou dřevovýrobou. V územním plánu je tento prostor veden jako manipulační plocha pro průmyslovou výrobu s možným využitím pro výstavbu průmyslových, skladovacích a výrobních prostor.

Areál má velmi dobrou polohu na okraji obce s napojením na silnici 1.třídy a dálnici na SRN. Hranice se SRN cca 10 km. Pro podrobnější informace kontaktujte naší kancelář.

Parametry pozemku

Cena
33 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 6. 2023
Adresa
Dubí, Bystřice
ID
4316
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
948 m2
Plocha nemovitosti
30339 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Dubí?

Podobné nemovitosti