Prodej vily, Loučná pod Klínovcem - Loučná, Loučná, 350 m2

15 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 486 Kč /za měsíc

(+1% provize)

Doporučené firmy v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej horské chaty s kapacitou 18 osob, 2,5 km od Skiareál Klínovec
Chata je po rekonstrukci v roce 2014 a dalších renovacích v roce 2019.
Dům, jehož zastavěná plocha je 108 m2, stojí na pozemku s výměrou 379 m2 a jeho současná ubytovací kapacita je 18 osob.
Nyní je dům dispozičně rozdělen na přízemí, kde je kuchyň (linka, 2×lednice, sporák s troubou, mikrovlna, kávovar) se společenskou místností, WC, kotelna/lyžárna vytápění zánovním elektrickým kotlem. V celém patře je nová dlažba.
V 1. NP jsou dva čtyřlůžkové pokoje - oba jsou vybaveny dvěma jednolůžky a palandou - vše z masivu, dále je zde společná koupelna s dvojumyvadlem, 2× masážní sprchový kout a 2× WC. Jsou zde také dveře na terasu a zahradu.
Ve 2. NP jsou dva třílůžkové pokoje, dvě toalety, společná koupelna se sprchovým koutem a velké masivní schodiště do posledního patra.
V 3.NP je poslední čtyřlůžkový pokoj ve stylu loftu s novými střešními okny.
Ve všech nadzemních patrech je nový koberec a v koupelnách dlažba.
Při rekonstrukci došlo k sanaci zdiva (jedná se o kombinací kamenu a cihly), nová fasáda, plastová okna, nové podlahy, v roce 2019 bylo vymalováno a provedeny další drobné opravy. Střecha nová, pokryta šindelem.
Je zde 1 vyvložkovany komín ve společenské místnosti je vybudovaný krb. Dům není napojený na vodovodní řád - pitná voda je z vrtu, odpad septik s dostatečnou kapacitou. Dům má velmi nízkou spotřebu na vytápění.
Chata byla vždy užívána jako nekuřácká, má velmi dobrou historii inzerce na ubytovacích serverech, ve které lze pokračovat. Na pozemku nyní možné parkovat 6 aut, obec je velmi příjemná, rybník a restaurace je hned vedle domu. Perfektní dostupnost na Klínovec, v zimě je před domem zastávka Skibusu. V okolí široké sportovní vyžití ve všech ročních obdobích. Dům je na prodej kompletně vybavený.
Na pozemku se nachází posezení, dětské prolézačky s pískovištěm a dřevěný koupací sud na tuhá paliva. Doporučujeme pro zájemce o podnikání v této oblasti, případně pro osobní užití.

Parametry domu

Cena
15 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+1% provize
Aktualizováno
7. 3. 2023
Adresa
ID
RS308738
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
350 m2
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
379 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Aleš Simet

Aleš Simet

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti