Prodej zahrady, Lužice, 2053 m2

Lužice

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Lužicích

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemků o celkové výměře 2053m². Prodej se týká 3 pozemků. Dva pozemky jsou vedeny jako orná půda, jeden pozemek je veden jako komunikace.

Součástí prodeje je také stavební povolení na již započatou stavbu zahradního domku - je vybudován sklep a základová deska. Zahradní domek byl navržen jako přízemní, podsklepený s podkrovím s využitím jako půda.

Celková užitná plocha domku je navržena na 42m², v této lokalitě je povoleno vystavět pouze hospodářskou stavbu, zahradní domek, sklep nebo přístřešek max. s 1 nadzemním podlaží a to do zastavěné plochy max. 25m². Při prohlídce bude samozřejmě možnost nahlédnutí do projektu a také bude podáno více informací o možnosti výstavby.

Pozemek je přístupný z veřejné cesty. Aktuálně je zažádáno o připojení elektřiny, které by mělo proběhnout koncem roku 2022 nebo začátkem roku 2023. K pozemku je také vypracován projekt na vodovodní přípojku. Aktuálně, ale majitel řeší vrtanou studnu, bohužel není zatím znám přesný termín vyřízení nutného povolení.

Dva pozemky jsou vedeny jako orná půda a jsou aktuálně využívány jako zahrada. Jsou zde vysázeny stromy- Broskev, Hruška, Švestka, Třešeň, Meruňka, Višeň, Jabloň, Ořech, Špendlík a také keř Jeřabiny. Dále se zde pěstují běžné plodiny. Poslední třetí pozemek je vedený jako komunikace nenavazuje přímo na zmíněné dva pozemky. Je zde variatna odkupu obce, případně výměny. Poloha pozeku je vidět na fotografii ve fotogalerii.

V případě zájmu o více informací kontaktujte přímo realitního makléře. V ceně není zahrnuta provize realitni kanceláře, která činí 5% z prodejní ceny. Ev. číslo: 640045.

Parametry pozemku

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2023
Adresa
Lužice
ID
640659
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2053 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Blanka Lemonová

Blanka Lemonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Lužicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti