Prodej bytu 3+kk, Václavov u Bruntálu - Horní Václavov, 92 m2

Horní Václavov

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Václavově u Bruntálu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji horský apartmán 3+kk 92 m + terasa o ploše 16,8m nacházející se v novostavbě bytového domu v lokalitě situované mezi dvěma lanovými drahami v k.ú. Horní Václavov, JESENÍKY, bezprostředně u Karlova, nedaleko Karlovy Studánky a Pradědu, které navazují na vybudované městečko sportovního, kongresového a hotelového komplexu Avalanche. Jedná se o lokalitu v samotném centru Jeseníků, ale přesto se celá zástavba nachází mimo zónu CHKO Jeseníky. Lokalita má díky významným investicím do okolí v posledních letech do budoucna vysoký potenciál (investice Slezská Harta lodní doprava, Karlov 4 další dokončované LD, Karlova Studánka lazeňské město). Dále nabízíme stavební pozemky v k.ú. Horní Václavov k výstavbě penzionů, apartmánů a bytových domů, pro které máme zajištěnou kompletní administrativní a právní připravenost. Obecně je povolena zástavba pro rodinnou rekreaci, komerční využití a občanskou vybavenost. Na pozemcích jsou hotové hlavní páteřní sítě a rozvody elektřiny, vody a nově vybudovaná asfaltová obecní komunikace. Pro výše uvedené stavby bylo vydané pravomocné územní rozhodnutí. Podlahová krytina v pokojích je laminátová s dřevo dekorem, v chodbě a v koupelně bude položena keramická dlažba. Do ceny bytů patří sanitární zařízení, kompletní elektrické, vodovodní a kanalizační rozvody, komín a vnitřní krbové kamna. Cena je uvedena včetně DPH. K jednotce se dále pořizuje rozdělení 1/4 okolního pozemku. Je možnost na něm využít terénní úpravy jako jsou dřevěné posezení, pískoviště, dvě stání pro auta a to za cenu + 550.000,- Kč. Místo je ideální k celoročnímu obývání. V okolí se dále nacházejí zimní střediska jako jsou ski areál Kopřivná, Čerťák a v neposlední řade ski areál Karlov, který nabízí na jeden skipas 12km sjezdovek. Nedaleko apartmánu se nachází hotel Imperiál, který nabízí wellness centrum s bazénem a posezením v restauraci. Výstavba apartmánů by měla být dokončena do dvou let. Apartmánový byt či dům, si můžete zakoupit jak pro sebe k načerpání energie, tak i jako investici k možnému pronájmu. Horní Václavov, nacházející se 10 minut jízdy od Bruntálu, je menší obec s 270 obyvateli, která se nyní stává významným horským střediskem v Jeseníkách. Obec má plnou občanskou vybavenost, je zde pošta, obecní úřad, lékař, hřiště, obchody s potravinami a restaurace. V zimě na Vás budou čekat Skiareály Čerťák, Karlov či Kopřivná, v létě můžete využít ke koupání vodní nádrž Slezská Harta. Samozřejmostí je množství cyklistických a běžkařských tras.

Parametry bytu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2023
Adresa
Horní Václavov
ID
0011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
92 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Plocha nemovitosti
92 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
58 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Vlastimil  Dřímal

Vlastimil Dřímal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Václavově u Bruntálu?

Podobné nemovitosti