Prodej bytu 1+kk, Špindlerův Mlýn, 45 m2

Špindlerův Mlýn

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Špindlerově Mlýně

Informace k bytu

Pozor, mimořádná sleva!!!
Nenechte si ujít prodej tohoto horského apartmánu za novou cenu, 8.900.000Kč.

Utečte před ruchem velkoměsta do jednoho z nejmalebnějších míst, které Vám Špindlerův Mlýn může nabídnout. Apartmánový dům Lověna se nachází v atraktivním horském prostředí, na jihozápadním svahu s nádherným panoramatickým výhledem na hřbety Krkonoš, Medvědína i na Labské údolí.

Ve výhradním zastoupení bych Vám ráda nabídla nadstandardní apartmán o podlahové ploše 45,3 m2 a s terasou 11 m2, ze které si se sklenkou dobrého vína budete vychutnávat dechberoucí západy slunce.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a manželskou postelí, dále vlastní koupelnou, samostatným WC a dostatečným úložným prostorem.
Vzhledem k prostorné obytné místnosti, by bylo možné přestavět na pohodové 2+kk. (možné rozdělení viz. fotogalerie)

K apartmánu dále náleží sklep. Parkování je možné před domem na pozemku, který je ve vlastnictví domu.

Nabízíme možnost financování směnným obchodem - výměnu nabízeného horského apartmánu s bytem v Praze s případným doplatkem.

Bytový dům Lověna svým tvarovým řešením zapadá do koloritu okolní krajiny, nabízí vysoký komfort klidného bydlení, který je zdůrazněn technickým řešením a použitím kvalitních přírodních materiálů.

Svou polohou je ideálním výchozím místem jak pro letní turistiku, tak i pro zimní sporty. Veškeré obchody, restaurace a noční vyžití se nachází v centru Špindlerova Mlýna.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, ráda Vám sdělím více informací a byt předvedu. Prohlídka, kterou doporučuji, je po domluvě možná i o víkendech.

Parametry bytu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
56040
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Lenka Erlebachová

Lenka Erlebachová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti