Prodej ubytování, Loučná nad Desnou - Rejhotice, 700 m2

Loučná nad Desnou, Rejhotice

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Hledáte investiční příležitost v horské oblasti Jeseníků nedaleko sjezdovky v Koutech? Navíc u hlavní silnice s dostatečným prostorem k parkování? Nabízíme k prodeji rekreační středisko- Hotel Pod sedlem s ubytovací kapacitou, barem, restaurací a společenským sálem. V přízemí hotelu se nachází vyhlášený Bar, kuchyně a restaurace se společenským sálem s celkovou kapacitou cca 120 osob. V prvním patře se nachází 14 pokojů s kapacitou 35 lůžek. Hotel je vhodný pro hromadné akce, zejména pro školy v přírodě, školní výlety, turistické akce, sportovní soustředění, organizace, firemní školení, rodinné dovolené a oslavy – svatby, promoce, víkendové pobyty, ubytování pro montážní skupiny, apod. Samozřejmostí je vlastní parkoviště v areálu hotelu vhodné i pro Bus. Součástí areálu je také tábořiště pro stany. Ideální lokalita pro celoroční rekreaci. Lyžařský areál Kouty s lanovkou k elektrárně Dlouhé Stráně 10 min pěšky, železniční zastávka 5 min. Vzhledem k lokalitě a stavu nemovitosti se jedná o zajímavou investici. Více informací u makléře. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce března 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,19 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Loučná nad Desnou, Rejhotice
ID
119228
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
700 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
945 m2
Plocha nemovitosti
2674 m2
Plocha zahrady
1440 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Libor Oharek

Libor Oharek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Loučné nad Desnou?

Podobné nemovitosti