Prodej restaurace, Praha - Vinohrady, 360 m2

Praha, Vinohrady

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Evidenční číslo / ID zakázky: VS155

Naše společnost dovoluje si vám nabídnout přenechání pronájmu za odstupné plně vybavené stylové restauraci poblíž centra Prahy. Podnik je v provozu úspěšných bezmála dvacet let, má věrné zákazníky a vynikající hodnocení na Googlu.

Interiér restaurace je řešen v nejlepších tradicích evropských hospod a pubů, nese atmosféru útulného domova a pocit nadčasovosti. Prostory jsou zdobeny stylovými tapety, tmavým dřevem, stejně jako kvalitním jemně hrubým dřevěným nábytkem, který je charakteristickým pro estetiku těchto typů restaurací. Koncept podniku, stejně jako design, obsahuje akcentní prvky dekoru, což dělá restauraci nezapomenutelnou.

Útulná restaurace je situována v přízemí historické budovy v blízkosti pražských pozoruhodností a dobré občanské vybavenosti se spoustou zákazníků, kteří k vám budou chodit rádi každý den nejen na večeře, ale i na obědy či na drink. Výborná dopravní dostupnost – nejbližší tramvajová zastávka se nachází 2 min., stanice metra A 3 min. chůze od restaurace. Koncepce a umístění restaurace přesně uspokojí české návštěvníky, turisty a expaty.

V roce 2017 restaurace prošla nákladnou rekonstrukcí: byla instalovaná vzduchotechnika, nové interiérové dveře, nové dubové podlahy, renovace WC apod. V objektu je zvuková izolace.

Obrovskou výhodou je, že restaurace se skládá ze dvou zajímavě řešených oddělených prostorů, které vyvolávají pocit soukromí. Jeden je o velikosti 80 m2, druhý s výměrou 280 m2 je dvoupodlažní. Každý z nich má samostatný vchod, WC a bar.

Restaurace je zavedená a plně funkční, zařízená kvalitním gastronomickým vybavením se spotřebiči a nábytkem. Přibližná kapacita posazení v prostorech je cca 140 míst, v teplém období k tomu navíc je možné využít předzahrádku před restaurací s kapacitou cca 25 míst. Použité fotografie představují přibližný design restaurace.

Cena prodeje: 3.800.000,- Kč včetně právního servisu.

Rádi vám představíme všechny možnosti této prostorné nemovitosti a poskytneme kompletní informace na osobní schůzce po podpisu NDA.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Parametry nemovitosti

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Praha, Vinohrady
ID
VS155
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Praze?

Podobné nemovitosti