EU finance banner

Prodej pozemku pro bydlení, Kamenice, 818 m2

Kamenice, okres praha-východ

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu)

Doporučené firmy v Kamenici

Úklidové služby

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji stavební pozemek ve velmi žádané lokalitě Kamenice - Těptín o celkové výměře 818 m². Na pozemku je možné postavit mimo jiné i rodinný dům. Zastavěnost dle ÚP je 30%. Pozemek je mírně svažitý a v tuto chvíli zarostlý náletem. Nachází se na něm dvě chaty i se sklepem, nabízí se tedy možnost jejich rekonstrukce, či celkového vyčištění pozemku a výstavba rodinného domu.
Elektřina je na hranici pozemku. Přímo na pozemku se nachází studna. Vybudování vodovodní přípojky a kanalizace je plánováno na rok 2024.
Pár kroků od objektu je autobusová zastávka, která zajišťuje spojení nejen s Kamenicí, ale i Kostelcem, Jesenicí a dalšími městy, včetně Prahy. Autem se do centra Prahy dostane okolo 40 minut, na nejbližší stanici metra trasy C – Háje okolo 30 minut.
Lokalita vás upoutá množstvím zeleně, která je všudypřítomná, spoustou pastvin, lesů, rybníků či blízkými vodními nádržemi a všude přítomnými koňmi. Přímo naproti se nachází lesní školka Devětsil. Najdete zde i sportovní klub, který si zakládá na rodinné atmosféře. Můžete si zde zahrát golf nejen venku, ale také na indoor trenažerech, využít posilovnu, tělocvičnu či hřiště, ale stejně tak si užít masáž, saunu či se odměnit gastronomickým zážitkem v místní restauraci. Lokalita je ideální i pro milovníky zimního lyžování díky zimnímu areálu v Chotouni. V Kamenici nalezne kompletní občanskou vybavenost.
Seznam pozemků:
708/1 výměra 641 m²
708/29 výměra 111 m²
st.318 výměra 27 m²
st498 výměra 39 m²
Další bližší informace rádi poskytneme na vyžádání, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Kamenice, okres praha-východ
ID
059N055816
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
818 m2
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jakub Egrt

Jakub Egrt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti