Prodej bytu 6+kk, Vráto, 142 m2

Vráto

10 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 848 Kč /za měsíc

(Ceny se odvíjí od umístění a orientace domu. Aktuální ceník všech dispozic Vám poskytne makléř.)

Doporučené firmy v Vrátu

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení skupiny Livest Vám nabízíme prodej novostavby bytu 6+kk ve vile o dvou bytových jednotkách. Nachází se ve Vrátě, na severním okraji Českých Budějovic. V rámci projektu Na Pěšině si můžete vybrat vhodnou polohu domu i samotného bytu. Pomůžeme Vám i s klientskými změnami (výběr podlah, dveří, obkladů, vybavení koupelen apod.).

Byt má ve dvou podlažích celkovou plochu 141,81 m². Uvítáte oplocenou zahradu a dvě soukromá parkovací stání. V přízemí je kuchyně propojená s obývacím pokojem a z něj pak vstoupíte přímo na zahradu. Spodní pokoj může sloužit jako ložnice i pracovna. Hned vedle máte koupelnu se sprchovým koutem a technickou místnost. V patře na Vás čekají 4 pokoje a další větší koupelna. Fotka v galerii ukazuje koupelnu ve variantě domu 5+kk. Varianta pro 6+kk se mírně liší. Bližší informace Vám poskytne realitní makléř. Z jednoho pokoje a z chodby se dostanete na balkon o výměře cca 11 m². Poslouží Vám i půdní prostor.

V místě, kde dům stojí, si dopřejete krásné výhledy nejen na krajské město, ale i na Kleť nebo kopce Blanského lesa. Po pouhých pěti minutách dojdete do nového vybaveného parku. Základní i mateřská škola jsou vzdálené 1,5 km a brzy bude mít Vráto svou vlastní novou MŠ. Prakticky za domem máte zastávku MHD (časté spoje linky č. 1).

Ve fotogalerii najdete přehledný plánek s polohou všech domů. Prohlédnout si můžete také půdorys a na vyžádání Vám rádi zašleme instrukce, podle kterých můžete provádět klientské změny. Poskytneme Vám i aktuální ceník všech nabízených dispozic. Jejich ceny se odvíjí od polohy domu a jeho orientace. Navštivte webové stránky developera, nebo kontaktujte realitního makléře. V inzerátu si také prohlédněte virtuální prohlídku našeho vzorového domu s dispozicí 5+kk. Pokud se Vám virtuální prohlídka nezobrazuje, napište nám. Ne všechny realitní webové stránky její zobrazení podporují. Pošleme Vám ji na e-mail.

Doporučujeme využít i nezávaznou konzultaci s naším kolegou ohledně vhodného způsobu financování koupě bytu. Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 20 minut na e-mail, který uvedete. (Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Parametry bytu

Cena
10 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Ceny se odvíjí od umístění a orientace domu. Aktuální ceník všech dispozic Vám poskytne makléř.
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Vráto
ID
J08914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
153 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
142 m2
Plocha zahrady
374 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
89 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Tadeáš Vaverka

Tadeáš Vaverka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 6+kk v Vrátu?

Podobné nemovitosti