Prodej pozemku pro bydlení, Vysoké Mýto, Vinice, 1447 m2

Vinice, Vysoké Mýto

2 050 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 10 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vysokém Mýtu

Informace k pozemku

Nabízíme ke koupi stavební pozemek určený pro výstavbu rodinného domu o celkové výměře 1.447 m2 na velmi klidném místě v obci Vysoké Mýto, místní část na Na Vinicích. Pozemek s jižní orientací je z 1/3 mírně svažitý a přechází ve svah. Na pozemku stojí vybavená dřevěná chatka.
Elektrická přípojka se nachází na pozemku (elektřina je zavedena do chaty), vodovod vede po hranici pozemku a kanalizace je ukončena v komunikaci před sousedním domem ve vzdálenosti cca 50 m od hranice pozemku. Na pozemku se dále nachází vlastní studna a mnoho vzrostlých stromů a keřů.
Vzhledem k jedinečnému místu s výhledem do okolní přírody a omezené nabídce obdobných stavebních pozemků v regionu, doporučujeme si sjednat prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
2 050 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2023
Adresa
Vinice, Vysoké Mýto
ID
2023003
Plocha nemovitosti
1447 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Doprava
Silnice

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FUCHS REALITY

FUCHS REALITY

Bohuslava Martinů 950, Lanškroun

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Josef Fuchs, MBA

Ing. Josef Fuchs, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vysokém Mýtu?

Podobné nemovitosti