Prodej ubytování, Liberec - Liberec XI-Růžodol I, Letná, 1550 m2

Letná, Liberec XI-Růžodol I

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně v RK)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej energeticky úsporného (B) plně funkčního hotelového zařízení (1550m2) na pozemku (3848m2) s kapacitou 28 pokojů (59 lůžek) na strategickém místě v Liberci. Hotelový areál se nachází 4 minuty jízdy od historické radnice a zároveň v blízkosti sportovně zábavního vyžití (aqualand, iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub a horská turistika). Skvěle dostupný po R35 (Praha, Německo) v turisticky zajímavém regionu pro letní i zimní sporty nedaleko vyhledávaného horského vrcholu Ještěd.

Hotel disponuje 28 plně vybavenými pokoji s vlastním sociálním zařízením na každém pokoji (65 lůžek), dvěma restauracemi, letní zahrádkou, recepcí, velkorysým parkovištěm (pro více než 25 aut),
plnohodnotným hotelovým zázemím - velká kuchyně, prádelna, kotelna s kompletně novými plynovými kondenzačními kotly, lyžárna/kolárna.

Areál možno využívat dle územního plánu k jiným typům obchodní činnosti (zdravotnické služby, sociální služby, domov pro seniory, komerční činnost, administrativa, vzdělávání, věda a výzkum, rezidenční bydlení, ubytovací zařízení). Užitnou plochu objektu možno rozšířit (30% zastavitelnost, 4 nadzemní patra), součástí areálu jsou tři samostatně stojící garáže a místo pro umístění velkoplošné reklamy u rušné komunikace. Zpevněné plochy jsou z betonové zámkové dlažby.

Krajské město Liberec má skvělou příhraniční polohu. Město samotné i celý region jsou plné turistických lákadel, ať už se jedná o architektonické unikáty (historická radnice, historické rezidenční vily, futuristický vysílač) sportovně zábavní vyžití (aqualand, iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub) nebo čistou horskou přírodu.

Energetická náročnost budovy: B (úsporná).
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro podrobnější informace.
ID nemovitosti ANK0102-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně v RK
Aktualizováno
8. 3. 2023
Adresa
Letná, Liberec XI-Růžodol I
ID
ANK0102-0001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1550 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3848 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Liberci?

Podobné nemovitosti