Prodej pozemku pro bydlení, Měčín, 1513 m2

Měčín

2 100 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 10 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Měčíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Zprostředkujeme Vám prodej stavebních pozemků v Měčíně u Klatov o velikosti 1513m². Jedná se o rozdělitelný pozemek s mírným sklonem, orientovaný na jih. Pří možném zájmu dvou lidí je možné pozemek rozdělit, tím by cena byla velmi zajímavá. Pozemek je nedaleko centra Měčína na kraji zástavby. Veškeré sítě jsou v dosahu pozemku. Pozemek se dá rozdělit na dva menší,. Město Měčín se rozkládá na zhruba 50 hektarech severovýchodně od Klatov. Leží v údolí mezi třemi městy, v minulosti důležitými správními středisky - Klatovy, Nepomukem a Přešticemi.
V Měčíně najdeme úplnou základní školu, její secesní budova byla dokončena v roce 1914. V blízkosti školy se nachází tělocvična postavená v roce 2001 a fotbalové hřiště a v blízkosti školy je také nová budova, kam se v roce 2007 přestěhovala mateřská škola.
K dalším zařízením v obci patří obchody, pošta, dům s pečovatelskou službou, zdravotní středisko a lékárna.
Aktivně zde pracuje několik zájmových spolků – myslivci, hasiči, zahrádkáři, včelaři, rybáři a mezi fotbalovými fanoušky velmi oblíbený Sokol Měčín. Ev. číslo: 30553.

Parametry pozemku

Cena
2 100 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 12. 2023
Adresa
Měčín
ID
30553
Plocha nemovitosti
1513 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Měčíně?

Podobné nemovitosti