Prodej zemědělské usedlosti, Chvaleč - Petříkovice, 430 m2 (ID: 1565191)

Petříkovice

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Chvalči

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou nabídku nemovitosti nedaleko od Trutnova, v obci Chvaleč.
V klidném objetí jižního svahu, kde se váš budoucí dům vznešeně tyčí nad krajinou, naleznete toto jedinečné útočiště. Tato zemědělská usedlost není jen o stěnách, ale o dokonalé symbióze s okolní přírodou.

Rodinný dům 3+1 s podlahovou plochou přes 100 m a jeho impozantní partner o rozloze přes 500 m stojí na nádherném jižním svahu, kde se neustále mění panoramatický výhled do krajiny. K nemovitosti patří i prostorná zděná garáž s vysokým stropem (60 m) a velká plechová kolna, která má potenciál sloužit jako dílna či další úložný prostor. A to není všechno. Tato nemovitost je zasazena do kouzelného lesního porostu. Větší z budov je kulturní památkou, čekající na svou kompletní obnovu. Oproti tomu menší budova již prošla částečnou rekonstrukcí a je okamžitě obyvatelná. Pro zajištění vody slouží lesní studna a pro vytápění můžete využít kotel na tuhá paliva nebo krbová kamna, která zajišťují teplou atmosféru a pohodu.

Představte si snídani na terase s výhledem do nekonečných lesů, kde pouze ptáci narušují ticho. To je to místo, kde klid a příroda vytváří harmonii života. Přijďte a objevte místo, kde můžete být v domě uprostřed přírody a klidu nabýt skutečné podoby. Tato nemovitost čeká na vaši vizi a námahu, kterou když do ní vložíte, ji posune do nových dimenzí jedinečnosti.

K tomu všemu zahrnuje tato nabídka i rozlehlé pozemky sousedící s nemovitostmi, které dohromady zajímají více než 55.000 m. Součástí pozemků je louka - mýtina, zcela oddělená od veškerého dění v okolí. Tyto pozemky jsou definovány jako trvalý travní porost, což nabízí možnosti pro různé venkovské aktivity nebo dokonce zemědělské projekty.

Nemovitost si můžete prohlédnout osobně a nechat se unést pohledem na potenciál a krásu tohoto místa. Tato usedlost je ideálním místem pro ty, kdo spadá do života na venkově, s dostatkem prostoru pro rodinné aktivity nebo zemědělské podnikání. Přijďte se přesvědčit o možnostech, které toto místo nabízí!

Pokud máte zájem, rádi vám doporučíme možnosti financování této nemovitosti. S naším klientským servisem budeme k dispozici pro veškeré administrativní záležitosti. Je třeba poznamenat, že v případě více zájemců má majitel právo preferovat nabídku s nejvyšší cenou.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Petříkovice
ID
18642
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
430 m2
Podlahová plocha
430 m2
Plocha nemovitosti
49623 m2
Plocha zahrady
55766 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Milan Pokorný

Milan Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Chvalči?

Podobné nemovitosti