Prodej bytu 2+kk, Žacléř - Bobr, 67 m2

Bobr

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Žacléři

Informace k bytu

SLEVA!
Láká Vás představa bydlení v nádherném bytě, který se jen tak nevidí? Upřednostňujete spíše klidnější lokalitu? Milujete turistiku či lyžování? Pak jsou tyto řádky určené právě pro Vás. Představuji Vám byt 2+KK (67 m) ve zděném domě v obci Žacléř - Bobr, který čeká na svého nového majitele. Tento krásný byt aktuálně prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí a to včetně elektřiny, odpadů, podlah, omítek, kuchyňské linky se značkovým vybavením a mnoho dalšího.
Teplo domova Vám zajistí centrální kotelna s tepelným čerpadlem.
Na co se můžete těšit? Podlahové topení v celém bytě, sauna, vlastní parkovací stání, zahrada s bazénem a mnoho dalšího. Také dům je již ve zcela novém kabátě. Aktuálně je dokončená rekonstrukce chodby, nová střecha a odizolování domu. Díky vynikajícím schopnostem našich finančních specialistů, pro Vás zařídíme bezkonkurenční financování a mnoho dalších výhod dle Vašich potřeb. Přijďte se podívat na svůj nový domov. Bude se na Vás těšit makléř Václav Jančík.

Parametry bytu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 11. 2023
Adresa
Bobr
ID
19523
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Plocha nemovitosti
67 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Václav Jančík

Václav Jančík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Žacléři?

Podobné nemovitosti