Prodej bytu 5+kk, Praha - Lipence, Českého červeného kříže, 161 m2

Českého červeného kříže, Praha-Lipence, Praha 5

12 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 567 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zprostředkujeme Vám prodej nově a krásně zrekonstruovaného mezonetového bytu 5+KK o celkové výměře 160,7 m² včetně sklepa 17,80 m², 2 parkovacích stání a přilehlého pozemku o výměře 60,6 m².
Jednotka se skládá z:

1.PP: sklep (celkem 17,80 m²).

1.NP: závětří, chodba, šatna, (celkem 6,4 m²).

2.NP: obývací pokoj s kuchyní, komora, pokoj, koupelna, šatna, balkón, chodba se schodištěm, WC (celkem 73,68 m²).

3.NP: chodba, 3 samostatné pokoje, koupelna, (celkem 60,89 m²).

Jedná se o byt, který vznikl rozdělením rodinného domu na dvě nové bytové jednotky (2+KK a 5+KK). Každá bytová jednotka má samostatný vchod, pozemek a přístup do sklepa z bytu. Vrchní patro bytu je zcela samostatné s přípravou na kuchyň a byt je tedy možné rozdělit na vícegenerační bydlení, případně může být vrchní patro vhodné na pronájem.

Dům je částečně podsklepený, samostatně stojící, s valenou lomenou střechou. Nemovitost byla kompletně zrekonstruována: nová plastová okna, na podlaze kvalitní vinylová podlaha, v koupelně designové obklady, dlažby, prosklená koupelnová zástěna, nové elektrické rozvody, vodovodní a topné rozvody, zateplení fasády, střechy (+ nová střešní krytina) + terénní úpravy pozemku. Vytápění je řešeno elektrokotlem.

Pro byt jsou vymezené 2 parkovací stání: P2,P3. K bytové jednotce patří přilehlý pozemek o celkové výměre 60,6 m², na plánku vyznačený zeleně.


Byt se nachází v žádané a klidné lokalitě Lipence. Pro toho, kdo chce bydlet v přírodě a zároveň kousek od Prahy, je tento byt ideální, za 20 minut Vás autobus č. 241 doveze na Smíchovské nádraží. V okolí je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, obchody. V případě zájmu prosím kontaktujte makléře.
-- Ev. číslo: 30599.

Parametry bytu

Cena
12 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Českého červeného kříže, Praha-Lipence, Praha 5
ID
30599
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
161 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
161 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Peter Rod

Peter Rod

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti