Prodej rodinného domu, Liberec, U Slunečních lázní, 250 m2

U Slunečních lázní, Liberec XIV-Ruprechtice

15 497 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 854 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte prostorné bydlení v klidné lokalitě, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli? Tak to se musíte podívat na tento rodinný dům s prostorově velkoryse řešenými místnostmi v jedné z nejhezčích lokalit Liberce. Vítejte v Ruprechticích.

Připravil jsem pro vás rodinný dům s dispozicí 4+KK s užitnou plochou 250 m2. Dům se skládá ze dvou obytných podlaží. V přízemí najdete vstupní halu, chodbu, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelnu a samostatnou toaletu, dále technickou místnost a krásné dřevěné schodiště do obytného podkroví. V přízemí domu je umístěna také garáž pro dvě vozidla. Do obytného podkroví jsou umístěny dva obrovské pokoje a jeden menší. Vše je spojeno prostornou chodbou. Dům je zasazen do pozemku o velikosti 856 m2.

Hlavním prostorem domu je obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Ten má celkovou výměru 56 m2. Navíc je propojen několika francouzskými okny s přilehlou terasou, která směřuje do zahrady. Velký vnitřní společný prostor a jeho propojení se zahradou si zamilujete. Jihozápadní orientace domu vám dá dostatek sluníčka. Na západ slunce nad Ještědem se budete těšit každý den. Zázemí přízemí dotváří velká koupelna s rohovou vanou se sprchovým koutem a toaletou. Vedle koupelny najdete další samostatnou kotletu. Luxusní obrovské dřevěné schodiště vás dovede do podkroví.

V obytném podkroví jsou tři pokoje, které můžete využít tak, jak budete potřebovat. Ve dvou pokojích budete mít do místa na pořádnou postel. Vejde se vám sem také velká skříň i případně koutek na práci. Co rozhodně oceníte, že oba velké pokoje mají francouzská okna, kterými můžete volně vyjít na balkón. Z obou pokojů si můžete užívat výhled na Ještěd. Jeden z pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Okna, dveře, zárubně i obrovské schodiště je provedené z masivního dřeva.

V domě má svůj prostor garáž pro dva vozy s plochou 35 m2. Další nekryté plochy pro zaparkování najdete před domem nebo vedle domu.

Dům stojí v klidné části města Liberec. Ruprechtice jsou místem pro nádherné bydlení s krásnými výhledy horu Ještěd. Najdete zde výhradně obytnou zástavbu. V blízkém okolí je základní i mateřská škola, základní občanská vybavenost, autobusová zastávka nebo třeba lesní koupaliště či lezecká stěna. Doslova za pár minut jste v lese. Do centra města dojedete autem za 6 minut a je vzdálené necelé 3 kilometry od domu. Liberce má navíc skvělé napojení na dálnici.

Vytápění domu je řešeno vlastním plynovým kotlem umístěným v samostatné technické místnosti. Zde je také umístěn zásobník na ohřev teplé vody. Stavba je napojena na elektřinu, kanalizaci, vodovod a plynovod.

Za posledních třicet dní byla nabídková cena 16499000 Kč. Neváhejte a zavolejte, domluvíme se na všech detailech a termínu prohlídky. Nejlepší je přesvědčit se na vlastní oči. Financování nákupu tohoto domu vám připravíme ve spojení s našimi úvěrovými specialisty. Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce. Těším se i na vás, Radim Macháček.

Parametry domu

Cena
15 497 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
U Slunečních lázní, Liberec XIV-Ruprechtice
ID
19623
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
189 m2
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
856 m2
Plocha zahrady
667 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 142 lidí

Prodejce

Radim Macháček

Radim Macháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti