Prodej bytu 3+kk, Žatec, Studentská, 84 m2 (ID: 1578669)

Studentská, Žatec

4 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 875 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme nově a moderně řešený byt 3+kk s předzahrádkou, umístěný v přízemní části právě rekonstruovaného objektu. Tento byt je řešený jako bungalov, je nově vystavěn a napojen na rekonstruovaný třípodlažní bytový dům v blízkosti parku se snadným dosahem do centra. Orientace všech oken je na západ s výhledem do vnitřního bloku této rezidence a nabídne majitelům otevřený obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout tvaru L, další dva samostatné pokoje s vlastním vstupem do předzahrádky, samostatnou šatnu, wc a vstupní zádveří. V koupelně je osazeno dvoj-umyvadlo, vana a sprchový kout, WC je samostatné. Komfort bydlení umocní možnost trávení volného času na menším vlastním pozemku ve vnitrobloku rezidence. Zde se také nachází parkoviště pro rezidenty a k tomuto bytu náleží jedno parkovací stání. Je instalován bezpečnostní kamerový systém, automatická vstupní pojezdová brána, správu dobu bude zajišťovat založené SVJ.

Nabízený byt je součástí projektu Rezidence Studentská se 14-ti nadstandardně vybavenými byty velikostí 1+kk až 4+kk, s výměrami od 27 m2 do 120 m2. V tuto chvíli si můžete vybrat mezi posledními volnými bytovými jednotkami. Interiéry jsou zařizovány moderně a vkusně, vše je směřováno k dokonalému pohodlí a je kladen důraz na maximální využití prostoru bytů a kvalitu použitých materiálů.
Právě proběhli finální dokončovací práce exteriérů a interiérů bytů a byty jsou připraveny k předání novým majitelům. Můžete se spolehnout, že výstavbě byla věnována maximální péče v každém detailu. Objekt je kompletně zateplen a je dlouhodobě uvažováno s nízkými náklady jak do fondu oprav, tak na vytápění. Rádi vyhovíme s nezávaznou schůzkou k projednání dotazů a prohlídce vybraného bytu. Nemovitost zakoupená v perfektním stavu je nejlepší investicí.
Neváhejte a zjistěte si více informací u makléře.

Pozn. developera: barevnost vizualizací je pouze ilustrativní. Prodejce si vyhrazuje právo změn. Cena u makléře.
Více informací o bytech i celém projektu naleznete na stránkách: www-rezidence-studentska-cz

Parametry bytu

Cena
4 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Studentská, Žatec
ID
005
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední plynové, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti