Prodej bytu 5+kk, Karlovy Vary, Tyršova, 191 m2

Tyršova, Karlovy Vary

29 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 138 205 Kč /za měsíc

(Cena včetně DPH 21%)

Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Tento byt rozhodně není pro každého. Prostorný penthouse o rozloze 191 m2, s terasami a balkony o celkové ploše 105 m2, zabírající celé vrchní patro nové Rezidence Tyršova, slibuje dostatek prostoru pro náročné, neopakovatelný výhled na historické centrum Karlových Varů, blízkost lesa a ještě mnohem víc.

Dispozice bytu je 5+kk. Najdete zde velký obývací pokoj spojený s kuchyní, kde můžete celý den užívat výhledu z okolních teras a celé město s okolními kopci vám leží u nohou. Chladné zimní dny vám jistě zpříjemní posezení u krbu, který se může stát dominantou celého prostoru. Pro chvíle odpočinku jsou tu tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, přičemž jedna z ložnic je propojena s pracovnou orientovanou na západ, kde můžete vyřizovat obchodní záležitosti nerušeni domácím ruchem. V bytě najdete rovněž dostatek úložného prostoru, je zde velká šatna a technická místnost s přípojkou na pračku.

Součástí bytu je rovněž prostorný sklep v suterénu budovy a soukromá garáž pro dva vozy.

Rezidence Tyršova je uzavřený komorní komplex s bezbariérovým přístupem, který ční nad okolní zástavbou a dopřeje vám pocit luxusu každý den. Dokončena byla v roce 2022 a zaručuje kvalitu moderní stavby s nízkou energetickou náročností, splňující požadavky na bydlení současné doby. V blízkosti najdete nejen samotné lázeňské centrum, školu, školku, nebo třeba tenisové kurty, ale ihned za branou areálu se můžete vydat na nekonečné procházky po stezkách v lázeňských lesích.

Oslovila vás naše nabídka? Zavolejte a přijďte se podívat osobně.

Parametry bytu

Cena
29 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně DPH 21%
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Tyršova, Karlovy Vary
ID
294-NP00880
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
296 m2
Patro
5. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
191 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslava Smolná Štorkánová

Mgr. Jaroslava Smolná Štorkánová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti