Prodej pozemku pro bydlení, Tetín, 3046 m2

Tetín

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(Včetně právních a realitních služeb.)

Doporučené firmy v Tetíně

Informace k pozemku

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí ojedinělou příležitost ke koupi stavebního pozemku v osadě Vlkanov u Tetína. Území je s vysokým podílem zeleně, se základním občanským vybavením zejména pro potřeby obyvatel tohoto území. Jedná se o velmi atraktivní místo jen pár kroků od lesa a s výhledem na protější Zvičinu a celé pohoří Krkonoš. Pozemek o celkové výměře 3.046 m2 má zajímavý tvar o délce 170 m a je přístupný z obecní komunikace z horní i dolní části. Pozemek je možný napojit na elektřinu, vodovod, případně na kanalizaci. Hlavní devízou pozemku je však jeho atraktivní umístění na velmi klidném místě v osadě Vlkanov, ve které se díky dochovalým malebným roubeným chalupám a místní zvoničce, budete cítit jako v malém skanzenu. Je zde naprostý klid, bez jakýchkoliv rušivých vlivů. Postavit si svoje vysněné stavení na tomto pozemku může být Váš splněný sen….
Obec Tetín se nachází v okrese Jičín, kraj Královéhradecký. Žije zde 154 obyvatel a její součástí je i vesnice Vidoň. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1629. Vzdálenost 9 km od Hořic, 17 km od města Dvůr Králové nad Labem a 23 km od okresního města Jičína.
Více informací u makléře nabídky. Doporučujeme nezávaznou konzultaci a prohlídku umístění pozemku. Investiční příležitost.

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních a realitních služeb.
Aktualizováno
28. 12. 2023
Adresa
Tetín
ID
211-NP03292
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3046 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Eva Sychrovská

Eva Sychrovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tetíně (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti