Prodej pozemku pro bydlení, Osek, 6511 m2

Osek

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Doporučené firmy v Oseku

Informace k pozemku

AKTUALIZACE CENY

Rádi bychom Vám tímto, ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, nabídli ke koupi ucelený soubor pozemků o celkové výměře 6 511 m², nacházející se na okraji obce Osek, v malebné krajině Českého ráje.

Stavební parcela je vymezena platným územním plánem jako BV – plochy bydlení v rodinných domech – venkovské. Jedná se o slunný, oplocený pozemek, aktuálně využívaný k rekreačním účelům a jako ovocný sad. Součástí pozemku jsou dvě stavby, přičemž jedna z nich má přiděleno vlastní číslo popisné. Předpokladem je však jejich demolice a výstavba nového objektu, který naplno využije koeficientu zastavitelnosti 30%.

Vzhledem k velkorysé výměře a dopravní obslužnosti ze dvou stran, lze uvažovat o jeho rozdělení a výstavbě 2 samostatných rodinných domů. Elektřina zavedena, voda z vlastního zdroje.

Pozemek svým umístěním přinese novým vlastníkům klidné bydlení a naprosté soukromí.

Díky svému strategickému umístění je i skvělým výchozím bodem pro výlety, díky čemuž nebudete mít nouzi o celoroční aktivity. Na lovecký zámek Humprecht lze dojít pěšky cca za hodinu, gotický hrad Kost poté představuje další ikonickou památku Českého ráje nacházející se v nejbližším okolí.

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí emailu nebo telefonicky.

Parametry pozemku

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Osek
ID
211-NP03322
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
6511 m2
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Oseku (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti