Prodej ubytování, Svoboda nad Úpou, Sluneční stráň, 393 m2

Sluneční stráň, Svoboda nad Úpou

14 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 247 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Doporučené firmy v Svobodě nad Úpou

Informace k nemovitosti

Hledáte investiční příležitost na horách, která Vám bude přinášet příjem z pronájmu? Nebo hledáte prázdninové sídlo, kde se můžete setkávat s rodinou a přáteli?

Ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi velkoryse řešený apartmánový dům na exkluzivním místě - Sluneční stráň, Svoboda nad Úpou.

Třípodlažní objekt s podlahovou plochou 393 m² přinese novým majitelům opravdu nadstandardní prostor o kapacitě 14 lůžek + přistýlky. Současná dispozice nabízí obytnou jednotku o velikosti 4+kk, umístěnou v 1. patře, ze které je přístup na dvě terasy. V 2. patře se poté nachází dva samostatné apartmány, každý o velikosti 50 m² a dispozici 3+1, 3+kk. Apartmány mají vlastní kuchyňku a koupelnu s toaletou. Třetí samostatný apartmán se poté nachází v podkroví.

Myslíte si, že je to vše? … Přízemí, jedinečný prostor pro setkávání se s celou rodinou a přáteli - bar, krb, relaxační zóna se dvěma saunami. Přízemí dále nabízí pracovnu, koupelnu, prádelnu, sklad a odpovídající technické zázemí.

Dům je umístěn na udržovaném pozemku o celkové výměře 1 302 m². Díky své poloze v těsné blízkosti lesa Vám pozemek zajistí naprosté soukromí a nádherné výhledy, které člověka jen tak neomrzí.

Součástí prodeje je rovněž zahradní domek o zastavěné ploše 35 m², který je zapsaný v katastru nemovitostí a nachází se na rohu pozemku - využití pro něj určitě najdete.

Nemovitost je napojena na veřejné rozvody elektřiny a parovodu (vytápění). Voda je odebírána z vlastního vrtu pomocí čerpadla a následně prochází skrze filtrační zařízení umístěné v přízemí, což přináší významné ekonomické úspory na provozu objektu. V kontextu dnešní doby si poté dovolíme rovněž vyzdvihnout stabilní a cenově příznivý zdroj tepla v podobě zmíněného parovodu z elektrárny v Poříčí, zajišťovaný společností ČEZ Teplárenská.

Svoboda nad Úpou, brána do největšího lyžařského areálu v Česku, SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC, který nabízí 50 km sjezdovek na 1 skipas. V posledních letech je znát veliký developerský boom, který toto horské středisko zasáhl. Vzhledem k atraktivní ceně za m² podlahové plochy, lze nabídku považovat rovněž za velice dobrou investiční příležitost.

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Jiří Samek - výhradní prodejce

Parametry nemovitosti

Cena
14 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
28. 12. 2023
Adresa
Sluneční stráň, Svoboda nad Úpou
ID
211-NP03345
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
393 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
193 m2
Plocha nemovitosti
1302 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Svobodě nad Úpou?

Podobné nemovitosti