Prodej ubytování, Dobřichovice, Všenorská, 453 m2

Všenorská, Dobřichovice

17 999 955 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 782 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu.)

Doporučené firmy v Dobřichovicích

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Zprostředkujeme Vám prodej domu s platným stavebním povolením, jehož rekonstrukcí vznikne 6 mezonetových jednotek o celkové čisté (pronajímatelné) ploše 453 m² (+ dalších 190 m² terasy - dispozice a výměry jednotlivých jednotek viz tabula a výkresy). Ke každé jednotce jsou 2 parkovací místa (součástí domu je garáž s 5 parkovacími místy a parkoviště na pozemku s kapacitou dalších 9 parkovacích míst). Dům je napojen na veškeré sítě (elektřina, plyn, vodovod i kanalizace). Celková plocha pozemku je 993 m².
Dům se nachází v žádané lokalitě u Berounky na úpatí Brdských lesů, přitom jen asi 20 km z centra Prahy, 200 m (3 minuty chůze) od vlakového nádraží Dobřichovice (vlak do Prahy jezdí 4 x za hodinu, cesta na Smíchovské nádraží trvá 23 minut, na Hlavní 30 minut, na druhou stranu do Berouna 20 minut). V obci je veškerá občanská vybavenost: dětská hřiště a parky, školky a školy, obchody i lékaři. V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte. Ev. číslo: 30651.

Parametry nemovitosti

Cena
17 999 955 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
2. 8. 2023
Adresa
Všenorská, Dobřichovice
ID
30651
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
453 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
993 m2
Plocha nemovitosti
933 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Peter Rod

Peter Rod

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti