Prodej pozemku pro bydlení, Křešice, 686 m2

Křešice

1 330 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 338 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Křešicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji stavební pozemek o rozloze 686 m2, který se nachází v centru obce Nučnice - Křešice nedaleko Roudnice nad Labem okres Litoměřice

Inženýrské sítě: elektřina, voda obecní z řádu je přivedena na hranici pozemku, kanalizace s možností napojení pozemku v roce 2024. K nemovitosti vede zpevněná obecní komunikace. Celý pozemek je oplocen. Zastavěnost pozemku dle územního plánu je 240m2, sedlová střecha. Stavbu rodinného domu lze realizovat ihned po vyřízení stavebního povolení, nutno počítat že se jedná o částečnou záplavovou oblast.

Pozemek lze využít jako zajímavou investici. V docházkové vzdáleností se dostanete ke všem možnostem využití zázemí, které obec Nučnice - Křešice poskytuje: obecní úřad, restaurace, obchod, škola, mateřská škola, pošta, zastávky BUS a vlakové nádraží a cyklostezka Labská stezka. Kompletní občanská vybavenost v nedalekých Litoměřicích a Roudnici nad Labem. Financování nemovitosti pro Vás zajistíme.

Výhodné úrokové sazby, maximální rychlost při vyřízení úvěru. Pro více informací ohledně IS a územního plánu kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
1 330 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Křešice
ID
1685
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
686 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Křešicích?

Podobné nemovitosti