Prodej rodinného domu, Brandýsek, Nad Vodojemem, 81 m2 (ID: 1598205)

Nad Vodojemem, Brandýsek

8 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 223 Kč /za měsíc

(+ 150 tisic provize)

Doporučené firmy v Brandýsku

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej nízkoenergetické novostavby jednopodlažního dvojdomu s užitnou plochou 100m2 (energetická třída B) o dispozici 4+kk z roku 2019 postavené na pozemku o rozloze 405m2 v obci Brandýsek, ulice Nad Vodojemem. Nemovitost o vnitřní podlahové ploše 81m2, krytou terasou 15m2 z hliněné konstrukce s bioklimatickou střechou a udržovanou zahradou o rozloze 305m2 + 100m2 zastavěná plocha domu.
Přízemní stavba je vytápěna elektrickým kotlem s podlahovým vytápěním a možností regulace v každé místnosti, okna jsou plastová trojskla. K dispozici je též pochozí nijak nevyužitá půda o rozloze 15m2. Jednotlivé místnosti jsou neprůchozí a díky optimalizované velikosti pokojů s rozlohou od 10m2 jsou naprosto dostačující.
Pro zvýšení komfortu jsou dvě koupelny se společnými toaletami jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem. Dominantou celého domu je obývací pokoj s kuchyní a jídelnou disponující celkovou rozlohou 28m2 s přímým vstupem na terasu a zahradu. Celým dům je díky své orientaci a velkým oknům na 3 světové strany velice světlý a vzdušný dům.
Zahrada má ideální rozlohu pro umístění bazénu a prostor pro děti,kteří budou moci běhat po zahradě. Ulice Nad Vodojemem je klidná ulice, kde můžete s klidem své děti pustit na kola.
Obec Brandýsek je vzdálena od Letiště cca 17min. a za 24min. jste v Praze Řepích. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem.

Parametry domu

Cena
8 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 150 tisic provize
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Nad Vodojemem, Brandýsek
ID
6929
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
405 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
81 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brandýsku?

Podobné nemovitosti