Prodej bytu 4+kk, Brno - Zábrdovice, Špitálka, 95 m2

Špitálka, Brno-střed

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc

(k jednání)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 4,5+kk v 5. NP cihlového domu s výtahem o výměře 95 m2 v osobním vlastnictví. Byt byl upraven pro maximální využití prostoru k pronájmu po pokojích. Okna bytu jsou orientovaná na západ a východ, z bytu je vidět i na hrad Špilberk. Dům, ulice i celý blok domů je bezproblémový.
Dispozice bytu: pokoj I. 21,68 m2, pokoj II. 21,89 m2, pokoj III. 12,54 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 16,16 m2, pokoj pro služku 6,2 m2, koupelna 4,08 m2, WC 1,16 m2, komora 1,34 m2, sklep 10 m2 a balkon 1,54 m2.
Pod novým linoleem se nacházejí původní zachovalé parkety, v koupelně a v jednom pokoji je dlažba. Vytápění je řešeno ústředním plynovým topením, nový kotel Baxi 2023. Dům je po generální rekonstrukci v roce 2011, jsou zde plastová okna a zateplená fasáda, nový výtah, všechny inženýrské sítě po výměně, k bytu náleží sklep o výměře 10 m2. Společenství vlastníků pronajímá vysílač mobilnímu operátorovi, roční příjem činí přibližně 70 tis. Kč, které pokryjí většinu provozních nákladů a peněz na údržbu domu, takže měsíční provozní náklady na byt jsou velmi nízké, jedná se tedy o zajímavou investici. Neplánují se žádné opravy ani investice. Lokalita Špitálka patřila ještě před 10 lety k vyloučeným lokalitám, nyní jde o perspektivní investici v blízkosti centra.
Naproti bloku domů, kde se byt nachází, dojde k vybudování nábřeží říčky Ponávky s promenádou, vznikne tak unikátní otevřený prostor. Dům má pohodlné parkování, protože naproti domu je nezastavěný prostor, kde dojde k obnažení Ponávky u brněnských tepláren. Dům je v pěší vzdálenosti do nově budovaného areálu premium office centra Vlněna i na hlavní nádraží a Malinovského náměstí.
Vzhledem ke své poloze i dispozici je byt vhodný jak pro pohodlné vlastní bydlení, tak i jako výborná investice především na pronájmy.

Parametry bytu

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
16. 10. 2023
Adresa
Špitálka, Brno-střed
ID
17452
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Martin Himer

Ing. Martin Himer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti