Prodej bytu 3+kk, Písek - Hradiště, Cihlářská, 79 m2

Cihlářská, Písek, Hradiště

6 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 645 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Písku

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji novostavbu nízkoenergeticky náročné bytové jednotky 3+kk o podlahové ploše 79,7 m² s terasou 9,7 m² a garáží v rezidenční čtvrti Vilapark Písek, Hradiště.

Jedná se o nízkoenergetický dům v úspěšném bytovém projektu Ecovila, jehož základní myšlenkou bylo navrhnout objekt pro spokojené příměstské bydlení s vnitřní dispozicí vyhovující nárokům současného moderního bydlení, kolaudace proběhla v říjnu 2020.

Byt je otevřen na jihozápad, dispozice bytu je velice dobře řešena, byla navržena i s ohledem na nízkoenergetičnost, na obývací pokoj s kuchyňským koutem navazuje prostorná terasa s úložným boxem, koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem, 2x toaleta.

K bytu dále náleží garáž se skladovým prostorem o celkové výměře 18,2 m², areál kolem domu je uzavřen vjezdovou zábranou a tudíž zde mohou parkovat pouze obyvatelé bytových domů.

Tento bytový projekt je výjimečný hlavně díky velmi nízkým provozním nákladům, jelikož nízkoenergetický dům má spotřebu energie na vytápění v rozmezí 15-50 kWh/m² za rok, což zjednodušeně znamená, že spotřeba tepla při běžném provozu domu je zhruba čtvrtinová oproti běžným domům.

Technické vybavení - vytápění bytových jednotek tepelným čerpadlem (země – voda), podlahové vytápění, datové rozvody, video telefon pro větší bezpečí vašeho domova a stabilní rychlý internet přes optický kabel.

Klidná rodinná lokalita, městská autobusová doprava vás zaveze kamkoli po Písku, obchod s regionálním zbožím 5 minut, mateřská školka 5 minut a veškerá občanská vybavenost dostupná autem i pěšky.

Bydlete v novém, pokud tedy hledáte nový, krásný, moderní byt s nízkými náklady a vysokým komfortem bydlení, kontaktujte naši kancelář.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h.

Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Parametry bytu

Cena
6 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Cihlářská, Písek, Hradiště
ID
J09245
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
74 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Kateřina Dlabačová

Kateřina Dlabačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Písku?

Podobné nemovitosti