Prodej bytu 1+1, České Budějovice - České Budějovice 7, Matice školské, 40 m2

Matice školské, České Budějovice, okres české budějovice, České Budějovice 7

Rezervováno
1 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

V exkluzivní nabídce nabízíme k prodeji byt, který se nachází v ulici Matice Školské, přímo u Polikliniky Jih. Byt je dispozičně řešený jako 1+1 (2kk) a nabízí se včetně vybavení. V předsíni se nachází vestavná skříň a praktické úložné prostory, které jsou dělané na míru. Pokud jde o výměry místností, kuchyně má 14,66m2, pokoj má 16,61m2, předsíň 4,30m2, koupelna 3,20m2, spíž 1,80m2 a sklep 2,88m2. Celý byt je velmi pěkně řešený. Předsíň nabízí dostatek úložného prostoru a v kuchyni najdete spíž, lednici s mrazákem, sporák, myčku a pračku. V pokoji je patrová postel, která byla vyrobena na míru stejně jako vestavná skříň. Z pokoje se navíc naskýtá výhled na řeku Malši. Měsíční předpis záloh včetně elektřiny a fondu oprav činí 2 200,-Kč. Parkování je možné přímo ve dvoře před domem, ale je určeno pouze pro vlastníky bytů. K nemovitosti náleží podíl na společných částech domu a pozemku, včetně zahrady, která se nachází ve vnitrobloku. Tento byt je umístěn v klidné a tiché lokalitě, ale zároveň je v docházkové vzdálenosti do centra města. Je to ideální místo pro ty, kteří chtějí být blízko všeho, ale zároveň ocení klid a pohodu.

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G. Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.
Měsíční předpis záloh včetně elektřiny a fondu oprav činí 2 200,-Kč. Parkování je ve dvoře před domem, určené pouze pro vlastníky bytů. K nemovitosti náleží podíl na společných částech domu a pozemku, včetně zahrady, která se nachází ve vnitrobloku.
Jedná se o velmi pěkné a klidné místo v docházkové vzdálenosti do centra.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
1 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 1. 2024
Adresa
Matice školské, České Budějovice, okres české budějovice, České Budějovice 7
ID
CB230404
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 86 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Českých Budějovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti