Prodej historického objektu, Biskupice, 3143 m2 (ID: 1607171)

Biskupice u Jevíčka

35 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 166 800 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Biskupicích

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízíme jednoposchoďový barokní zámek obdélníkového půdorysu, obklopený rozsáhlým parkem , třemi rybníky, a mohutným Platanem, který má obvod kmenu více než 5,5 m a tím je jednen z největších v ČR . Zámek stojí na návrší v okrajové části obce Biskupice u Jevíčka. Fasáda o 11 okenních osách má uprostřed tříosý rizalit s pilastry, nad nímž se zvedá barokní štít ozdobený kuželkami. Přízemí od patra odděluje kordónová římsa, okna přízemí jsou opatřena výraznými nadokenními římsami.



Samotná budova Zámku je zabezpečena a připravena k úpravám dle představ nového vlastníka.
V areálu zámku byla vybudována nová kanalizace, nové vstupní brány parkové cesty a výsadba v zámeckém parku. Vodu zajišťuje přípojka k vodovodnímu řadu a také vydatné prameny které zásobují vodou především zámecké rybníky.

Vzhledem rozsáhlému areálu a také dostatečně prostornému zázemí zámecké budovy nabízí tato nemovitost široké možnosti budoucího využití například:
- Hotel
- Reprezentativní sídlo společnosti
- Komunitní centrum
- Domov s pečovatelskou službou
- a další různé možnosti využití...
Dalším benefitem pro budoucí čas je plánovaná výstavba dálnice D43, která povede okolo Jevíčka, bude spojovat Brno - Moravskou Třebovou a dála Vídeň s Polskem, což ještě více zatraktivní tuto lokalitu. Výstavba započne v r. 2026.

Doporučujeme tuto výjimečnou nemovitost pro možnost širokého využití v mnoha směrech.

Při prodeji této atraktivní nemovitosti bude vyhověno nejvyšší předložené finanční nabídce. Finanční nabídku můžete předložit prostřednictvím odpovědi , nebo přímo makléři.

Parametry nemovitosti

Cena
35 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Biskupice u Jevíčka
ID
17675
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
3143 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
3143 m2
Plocha nemovitosti
28742 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik, Trativod
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Libor Vinkler

Libor Vinkler

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje historických objektů v Biskupicích (okr. Svitavy)?

Podobné nemovitosti