Myjem banner

Prodej zemědělské půdy, Nová Ves, 229968 m2

Nová Ves

50 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Nové Vsi

Úklidové služby

Rekonstrukce

Informace k pozemku

Reality 11 Vám zprostředkují Vítejte v Reality 11 Beroun, Vašem důvěryhodném partnerovi ve světě nemovitostí. Jsme hrdí na to, že můžeme náročným investorům nebo zemědělcům představit mimořádnou příležitost - rozlehlou zemědělskou parcelu o rozloze 229 968 metrů čtverečních s nezkrotnou přírodní krásou.

Podrobnosti o nemovitosti:

Velikost pozemku: 229 968 metrů čtverečních (přibližně XX akrů)
Lokalita: Nová Ves u Chrastavy
Územní plán: Zemědělský
Tento rozsáhlý pozemek s úrodnou půdou, který se nachází v srdci klidné krajiny Nová Ves u Chrastavy, je příslibem nekonečných možností. Jakmile vkročíte na toto nedotčené plátno, okouzlí vás malebná krajina, která se před vámi rozprostře.

Klíčové vlastnosti:

Neomezený potenciál: Tento pozemek s rozsáhlou rozlohou nabízí nekonečné možnosti pro zemědělské podnikání. Ať už sníte o pěstování plodin, nebo vytvoření klidného venkovského útočiště, toto místo je vaše.


Prvotřídní poloha: Díky poloze v srdci obce si užijete to nejlepší z obou světů - klid venkova a pohodlí blízké občanské vybavenosti. Snadný přístup k hlavním silničním tahům vám zajistí dobré spojení s okolními obcemi a městy.

Investiční příležitost: Tento pozemek představuje výjimečnou investiční příležitost. Vzhledem k tomu, že zemědělská půda je stále cennější, může vlastnictví takového významného kusu půdy přinést dlouhodobé výnosy.

Soukromí a odlehlost: Vytvořte si vlastní soukromé útočiště daleko od městského ruchu. Rozloha pozemku vám umožní užívat si naprostého soukromí a zároveň být v dosahu moderního světa.

Bohaté zdroje: Na pozemku se nacházejí základní zdroje, jako je úrodná půda a vodní zdroje, které podpoří vaše zemědělské snahy.

Reality 11 Beroun se zavazuje zajistit, že tato jedinečná zemědělská parcela splní vaše představy a investiční cíle. Náš tým zkušených realitních profesionálů je zde, aby vás provedl každým krokem procesu, od průzkumu nemovitosti až po uzavření obchodu.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek přírodní krásy a zemědělského potenciálu. Kontaktujte nás ještě dnes, domluvte si prohlídku a udělejte první krok k uskutečnění svých snů. Zažijte svobodu rozsáhlých otevřených prostor a příslib nekonečných příležitostí na tomto výjimečném pozemku. Ev. číslo: 25313.

Parametry pozemku

Cena
50 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 1. 2024
Adresa
Nová Ves
ID
25313
Plocha nemovitosti
229968 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Pavel Vališ

Pavel Vališ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Nové Vsi (okr. Liberec)?