Prodej rodinného domu, Praha - Suchdol, Kosova, 105 m2

Kosova, Praha-Suchdol

Rezervováno
10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

PRODÁNO

Představujeme Vám rodinný dům dispozičně řešený jako 5+1 s celkovou rozlohou cca 169 m² na pozemku o velikosti 411 m² v klidné části Prahy 6, Suchdol - Výhledy.

Podsklepená stavba prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná k úpravě dle vlastních představ. Přilehlá zděná kůlna je využívána jako garáž.

Přízemí domu tvoří zádveří, vstupní chodba, obývací pokoj, plně vybavená kuchyně s jídelní částí, samostatná toaleta. V prvním patře naleznete tři obytné místnosti a koupelnu s vanou. Poslední patro nabízí ložnici a půdní prostory.

Na pečlivě udržované zahradě je vystavěn samostatný objekt sloužící k příjemnému posezení.

Rychle se rozvíjející městská část posazená do krásné krajiny mezi chráněnými přírodními rezervacemi nabízí spoustu volnočasových aktivit. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost (školky, školy, pošta, nákupní možnosti, sportoviště) s výbornou dostupností do centra metropole.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s nejvýhodnější úrokovou sazbou na trhu, který bezplatně zajistíme. Ohledně doplňujících informací, či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Kosova, Praha-Suchdol
ID
N2315303
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
169 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
56 m2
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Tomáš Modrý

Tomáš Modrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti