Prodej chaty, Plánice - Lovčice, 40 m2

Plánice, Lovčice

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Plánici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Chata téměr na samotě, ze tří stran bez sousedů, s velkým zastavitelným pozemkem.

K prodeji nabízíme celodřevěnou chatu se zděnou podezdívkou a velkým stavebním pozemkem v obci Lovčice, č. e. 2. Stavba je situována stranou od silnice, obklopena zelení a stromy, které poskytují téměř ze všech stran příjemné soukromí, klid a pohodu. Přízemí je zvýšené a díky tomu vzniklo pod chatou několik praktických úložních prostor. Na chatu navazuje ještě přístřešek na zahradní nářadí a palivové dřevo. K dispozici je vlastní kopaná studna (voda nezavedena), toaleta suchá, elektřina je zavedena. V přízemí je jedna místnost a kuchyňka ve verandě, v patře je ložnice s výhledem do korun stromů.

Velmi důležitá je poloha pozemku, který je na úplném okraji obce, avšak je zahrnutý do územního plánu jako zastavitelná plocha - plocha smíšená obytná, rekreační. Hlavní využití je uvedeno jako polyfunkční, zahrnující přechodné bydlení v rekreačních chatách, ale i bydlení v rodinných domech a mnoho dalších variant využití. Jedná se tedy o stavební pozemek o výměře 2304m2, kde se v souladu s územním plánem dá umístit více, než jen jeden dům. Stavitel, který by se pustil do výstavby většího bydlení, může tedy využívat chatu jako základnu a zázemí po dobu výstavby.

Obec Lovčice leží v krásné zvlněné krajině plné luk a lesů, obklopena Přírodním parkem Plánický hřeben. Místo jako stvořené pro rekreaci, ale i pro trvalé bydlení, místo, které jistě ocení nejen turisté, cykloturisté, houbaři a milovníci přírody. Veškerou občanskou vybavenost pak poskytnou Klatovy, které jsou vzdálené jen 19 km, nebo Nepomuk - jen 12 km.

Parametry domu

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 1. 2024
Adresa
Plánice, Lovčice
ID
57618
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2304 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 65 lidí

Prodejce

Petr Dřevo

Petr Dřevo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Plánici?

Podobné nemovitosti