Prodej pozemku pro bydlení, Děčín, 1013 m2

Děčín - Děčín XXV-Chmelnice

2 228 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 621 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte ideální pozemek pro výstavbu vašeho nového domova v přírodě a přitom v blízkost centra města Děčín? Máme pro Vás prodej stavebního pozemku v TOP lokalitě Děčín XXV-Chmelnice s nádhernými výhledy na okolní panorámata.

Jedná se o obdélníkovou parcelu se zpevněným příjezdem s připojením k vodovodnímu řadu na hranici pozemku, elektrický antoníček již postaven na okraji pozemku u příjezdu. Pozemek je ze dvou delších podélných stran oplocen, což snižuje náklady na výstavbu. V horní části terén zpevněn čedičovou opěrnou zdí a osazen plotem, ve spodní části je po celé délce pozemek oplocen. Místo je po celý den slunné, okolní příroda vybízí přímo k relaxu. Za pozemkem se nachází rozlehlé pole, což zvyšuje lukrativitu místa.

Pozemek p.č. 864/12 v k.ú. Vilsnice se dle platné územně plánovací dokumentace města Děčín nachází v zastavitelné ploše BV – bydlení venkovské s ozn. 2Z – 18.
Funkční využití plochy BV (2Z-18) dle čl. f) 2. změny Územního plánu města Děčín:

Převažující účel využití:
jedná se o plochy s převažující funkcí bydlení, které tvoří převážně stavby a zařízení pro rodinné nebo nájemní bydlení, s odstavením a garážováním vozidel na vlastním pozemku,

a) přípustné:
stavby s převažující funkcí bydlení v rodinných domech s maximálně dvěma nadzemními podlažími a podkrovím a stavbami s funkcí doplňkovou, s odstavením a garážováním vozidel na vlastním pozemku. Předpokládaný index zástavby je 0, 4 – 0, 2 (40 %). Přípustné jsou stavby a zařízení místní správy a občanské vybavenosti, sloužící potřebě obyvatel území, zejména stavby pro péči o děti předškolního věku, stavby základních škol, stavby pro kulturní a zájmovou činnost, stavby pro ambulantní zdravotnictví, stavby pro veřejné stravování, stavby pro denní rekreaci, tělovýchovu, sport a komerční péči o hygienu a zdraví, parkovací a odstavné plochy, veřejné plochy a zeleň. Podmínečně přípustné jsou stavby ležící v II. a III. zóně CHKO ČS. Podmínky jsou dány regulativy hospodaření v jednotlivých zónách.

Lokalita je velice oblíbená, pokud hledáte klidné bydlení pro Váš rodinný život, tak toto místo čeká přímo na Vás.

Do centra města Děčín se dotanete za pouhých 5 min vozem. Veškerá občanská vybavenost v Chrochvicích, obchody, MHD, ZŠ, MŠ Želenice nebo Vilsnice, 5 km od Tesco Děčín, výborná dostupnost do Ústí nad Labem. Více info v RK u agenta.

Parametry pozemku

Cena
2 228 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Děčín - Děčín XXV-Chmelnice
ID
00258
Plocha nemovitosti
1013 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Alena Písaříková

Alena Písaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Děčíně?

Podobné nemovitosti