Prodej kanceláře, Praha - Žižkov, Milíčova, 50 m2

Milíčova, Praha 3 - Žižkov

5 060 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 114 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

K prodeji nabízíme nebytovou jednotku s možností využití jako ateliér, kancelář či jako prostor pro službu.

Jednotka o velikosti 50,6 m2 má dispozici 2+kk, sestává ze vstupní haly, dvou pokojů orientovaných do ulice přičemž v jednom z pokojů je hotová příprava na kuchyňskou linku. Je zde také připraven přívod na pračku a připojený elektrický bojler na ohřev vody a topení. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

V celé jednotce je položeno podlahové topení. Je zde také nainstalována rekuperace, která zajišťuje příjemnou výměnu vzduchu bez potřeby větrání okny což pomáhá eliminaci prachu.

Celá budova prošla kompletní rekonstrukcí, včetně elektrických rozvodů a stoupaček. Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2023.

Milíčova ulice je přímo napojena na hlavní ulici Seifertova což zajišťuje skvělou dostupnost do centra. Žižkov se v posledních letech dynamicky rozvíjí a nabízí také mnoho hezkých kaváren, sportovního vyžití, je zde mnoho obchodů a v blízkosti také například školy.

K jednotce je možné si přikoupit sklepní kóji.

Pro sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
5 060 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Milíčova, Praha 3 - Žižkov
ID
00089
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Kristýna Žikešová

Ing. Kristýna Žikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 3?

Podobné nemovitosti