Prodej pozemku, Horní Planá, 123129 m2

Horní Planá, okres český krumlov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Horní Plané

Informace k pozemku

Tento komplex pozemků se nachází u vesnice Bližší Lhota, část města Horní Planá, zapsané na LV 913 k.ú. Zvonková. Jedná se o lokalitu u vody s výhledem, klidná část, příroda, přístup z hlavní komunikace, přístup k vodě, el na hranici pozemku.

Části:
Stavební pozemky - cca 5.572 m²
Plochy přírodní a lesní – 117.557 m²

Zastavitelné území je dle ÚP charakterizováno:
Bydlení v zemědělských usedlostech (BRU)
Hlavní využití:
Plochy určené převážně pro bydlení v tradičních formách rodinných a zemědělských usedlostí, rodinných farmách s využitím obytným a hospodářskými ve formě chovatelských a pěstitelských činností místního významu..
Přípustné využití:
Přípustné je využití občanské vybavenosti (zejména ubytovací, stravovací, sportovní a rekreační), místního významu a nerušící obytnou funkci nad míru přípustnou. Využit ve formě agroturistických farem s ubytováním stravováním, sportovně rekreačním vybavením a hospodářským zázemím, odpovídající počet parkovacích a odstavných stání. Dále je přípustné využití ve formě drobných výrobních služeb (např. řemeslných dílen, zpracování dřevní hmoty a zemědělských, či pěstitelských produktů) nenarušující svým charakterem a provozem okolní obytnou funkci nad míru přípustnou a zařízení technické a dopravní infrastruktury nezbytné pro obsluhu území, včetně garáží a odstavných stání pro zemědělskou a jinou techniku sloužící pro hlavní a přípustné využití území.

Ideální využití pro budoucí farmu, rekreační komplex, hospodářské zázemí s přístupem k vodě.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě, nebo se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Horní Planá, okres český krumlov
ID
000049
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
123129 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Horní Plané?

Podobné nemovitosti