Prodej zemědělské půdy, Frymburk, 43621 m2

Frymburk, okres český krumlov

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Frymburku

Informace k pozemku

Bezpečná investice do exkluzivních pozemků u vody.
Tento lukrativní pozemek o výměře 43.621 m² se nachází v obci Lojzovy Paseky, mezi stávající souvislou zástavbou a má zajištěn přístup k vodě. V současnosti je dle ÚP pozemek veden jako "Plochy zemědělské" pro pozemky staveb, zařízení a jiných opatření pro zemědělství s bonitní půdou a nízkým stupněm ochrany. Jedná se o jižní svah s unikátním výhledem na vodní plochu a lesy. Vhodné jako investiční příležitost pro uchování hodnoty, s potenciálem zhodnocení díky případné budoucí změně územního plánu a možností doplnění proluky mezi dvěma rekreačně-obytnými částmi Lojzovy Paseky.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací, případně se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Frymburk, okres český krumlov
ID
000021
Plocha nemovitosti
43621 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti