Myjem banner

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Ještědská, 5300 m2

Ještědská, Rychnov u Jablonce nad Nisou

1 800 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 9 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úklidové služby

Rekonstrukce

Informace k pozemku

Hledáte pozemek pro sídlo firmy s možností výstavby výroby či skladů? Nabízíme prodej pozemku s možným komerčním využitím v Rychnově u Jablonce nad Nisou, ulice Ještědská.
Jedná se mírně svažitý pozemek, kde v minulosti fungoval dřevozpracující závod (zbytky objektů budou odstraněny). Dle územního plánu obce je tato plocha zařazena do kategorie výroba a sklady a nabízí se tedy možnost komerčního využití. Celková plocha určená k prodeji činí přibližně 5300 m2.
Ze sítí je v dosahu elektřina a voda, napojení na splaškovou kanalizaci je ze strany SČVK podmíněno vybudováním nové kanalizační stoky (vyjádření ŠČVK k dispozici).
Lokalita obce Rychnov u Jablonce nad Nisou je zajímavá svou dobrou dostupností do Jablonce nad Nisou, ale také k dálnici Liberec-Praha. Přímé okolí nemovitosti je z jižní strany obydlené, ze západní strany sousedí s dřevozpracující výrobou a ze strany severní a východní pak s výrobou zemědělskou.
Využijte možnost postavit sídlo své firmy včetně výroby a skladů na zelené louce. Více informací u makléře. Doporučujeme prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
1 800 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Ještědská, Rychnov u Jablonce nad Nisou
ID
104/2980
Plocha nemovitosti
5300 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Zeman

Mgr. Jan Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Rychnově u Jablonce nad Nisou?