Prodej bytu 3+kk, Zlín, Nad Stráněmi, 160 m2

Nad Stráněmi, Zlín

9 193 044 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 811 Kč /za měsíc

(Cena za bytovou jednotku ve standardním provedení)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi nový byt 3+kk ve 3.NP nově vznikajícího bytového komplexu Byty Stráně.
Byt má celkovou výměru 160,43 m2 a skládá se z vstupní chodby, dvou samostatných ložnic, prostorného obývacího pokoje s výstupem na terasu, kuchyňského koutu, samostatné toalety, koupelny se sprch. koutem nebo vanou, sklepa.
Moderní bytový dům vzniká na křižovatce ulic Družstevní a Nad Stráněmi, na místě dvoupodlažního polyfunkčního objektu. Poloha zajišťuje výbornou pěší dostupnosti do centra Zlína i vše potřebné - v nejbližším okolí naleznete potraviny, restaurace, školky, školy, univerzitu.
Přímo pod budovou je k zakoupení ve 3 podzemních podlažích 92 nadstandardních parkovacích stání s pohodlným příjezdem i výjezdem z budovy. Navíc součástí většiny stání je box na jízdní kola se el. zásuvkou, např. pro dobíjení elektrokol. Všechna parkovací stání, jsou připravena k nabíjení elektromobilů.
V ceně bytu je kompletní dokončení včetně podlah, obkladů, sanity, dveří, WC, koupelny – vana, popřípadě sprchový kout vše dle vlastního výběru s několika variantami a možnostmi.
Vytápění je zabezpečeno dálkově se samostatným odečtem spotřeby energií v bytě /platíte jen to, co spotřebujete/, do domu je zabezpečen bezbariérový přístup s velkým prostorným výtahem. Energetický štítek splňuje kategorii B, tedy velmi úsporné bydlení na měsíční náklady.
Předpokládané dokončení projektu a předání bytů je plánováno na II.Q/2025.

Parametry bytu

Cena
9 193 044 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za bytovou jednotku ve standardním provedení
Aktualizováno
4. 1. 2024
Adresa
Nad Stráněmi, Zlín
ID
B3N4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Patro
3. z 7
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
160 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Michal Bartl

Michal Bartl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti