Prodej ubytování, Karlovy Vary, Stará Louka, 1180 m2

Stará Louka, Karlovy Vary

5 000 000 € /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Krásná královna, nejen krásná – na nejlepším místě pěší zóny Karlovy Vary – Stará Louka
Hotel Krásná královna – tradice, místo a funkce – to nejlepší, co můžete mít. Karlovarský stavitel Johann Georg Knoll zbudoval v letech 1718–1719 letohrádek na nábřeží řeky Teplé - Alte Wiese (Stará louka). Byl postaven podle tehdejší francouzské módy a nazván Zu schöner Königin (U krásné královny). V roce 1748 královský krejčí a výběrčí daní v Karlových Varech Adalbert Kraus nechal budovu přestavět a rozšířit na stávající půdorysnou šířku. Ve své době se jednalo o luxusní ubytovací zařízení ve městě.
Dům není památkově chráněn, neboť v r. 2001 proběhla rozsáhlá rekonstrukce, která je kvalitní uživatelsky a materiálově, ale historické unikátní stavební prvky nebyly respektovány, resp. byly odstraněny. Kompromisem je praktické řešení, historizující interiéry a moderní funkce hotelu. Má 18 komfortně zařízených pokojů a apartmá. Součástí hotelu je restaurace s kapacitou 35 míst a bar s 50 místy a barem. Ta je v současné době v přízemí využita jako prodejna a v patře jen pro snídaně. Vybavená kuchyně není v provozu.

Apartmán v podkroví má 300 m2 pro majitele či k pronájmu. Apartmán tvoří 3 ložnice, dvě koupelny a WC, kuchyň s jídelním barem, má vlastní saunu a vířivku. Je plně vybaven nábytkem a zařizovacími předměty v kuchyni, pračka, sušička, TV satelit ..
Hotelovou část tvoří 18 pokojů na 5-ti podlažích, s vlastním WC, sprchou či vanou, bidetem, plně vybaven nábytkem – velmi vkusně a kvalitně.

K objektu patří rozsáhlý pozemek ( 327 m2 ) ve dvorní části, přístupný z ul. Pod Jelením skokem. Na využití pozemku je projekt a platné stavební povolení na parkovací stání pro 9 osobních vozidel.
Majetkoprávně je dům v jedné rodině ale je rozdělen na 2 jednotky tak, že jednu jednotku tvoří hotel vč. restaurace a apartmánu, druhou samostatnou jednotku tvoří prodejna vpravo od hlavního vchodu. Tato není předmětem nabídky k prodeji.
Užitná plocha celkem 1.180 m2
Pozemky celkem (vč. zastavěné plochy) 623 m2
Prohlídka a informace kdykoliv Ing. Martin Lojda nebo Dagmar Jánská
Těšíme se na Vás na viděnou.

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 000 € /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2023
Adresa
Stará Louka, Karlovy Vary
ID
N00693
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1180 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
623 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Martin Lojda

Martin Lojda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti