Prodej bytu 2+kk, Horní Bečva, 29 m2

Horní Bečva

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horní Bečvě

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme prodej apartmánových jednotek ve zrekonstruovaném komplexu rezortu Pohoda na Horní Bečvě. Celkově nabízíme k prodeji 18 apartmánů 2+kk a 3KK s vlastním parkovacím místem, sklepem a terasou nebo balkonem. Rozměry jednotlivých apartmánů jsou od cca 30m2 do 226m2. Kolaudace objektu je plánována na přelomu měsíce června a července 2024. Rezort se nachází v malebném prostředí Horní Bečvy, s výhledem na vodní nádrž a v dostupnosti několika sjezdovek a SKI areálů. Turisticky atraktivní místo je vedle lomu s vyhlídkou s úchvatnými pohledy do okolní krajiny, odpočinkovými altány a cyklotras jen 8km od Pusteven. Každá bytová jednotka má vlastní ohřev vody, vlastní měřiče energií, podlahové vytápění, vinylové podlahy, koupelna a WC RAKO. Ve společných prostorách pak dobíjecí stanici na elektrokola, prostor pro uskladnění lyží a několik společenských místností. Každá jednotka je zapsána samostatně na listu vlastnictví. Vhodné jak k trvalému bydlení, k rekreaci i jako investice k pronájmu.

Apartmánová jednotka 233/15 - 2kk se nachází v 2NP, má celkovou výměru 29,3m2 a sestává se z pokoje cca 15m2, ložnice 10m2, koupelny s WC 5m2, sklepní prostor 4,5m2 a parkovacího místa 12,5m2. Tato bytová jednotka je bez balkonu.

Více info u makléřky.

Parametry bytu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Horní Bečva
ID
6343
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
29 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Kocourek

Reality Kocourek

Palackého 2205, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Zuzana Hradilová

Zuzana Hradilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Horní Bečvě?

Podobné nemovitosti