Prodej kanceláře, Prostějov, Kojetínská, 1280 m2

Kojetínská, Prostějov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Prostějově

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout výborně umístěný areál k administrativnímu či obchodnímu využití na Kojetínské ulici v Prostějově.
Hlavní součástí je třípodlažní administrativní budova ve velmi dobrém stavu s užitnou plochou 720 m2. Jednotlivá podlaží lze od sebe provozně oddělit a využívat tak část budovy pro vlastní účely a část budovy na pronájem. Velkou výhodou je prostorné parkoviště s 33 parkovacími místy s možností dalšího rozšíření. Budova je vytápěná pomocí etážových plynových kotlů, klimatizovaná, s bohatě dimenzovanou vnitřní infrastrukturou elektrických a datových rozvodů, jedná se o bývalé sídlo IT společnosti. Průkaz energetické náročnosti se zpracovává, prozatím uvádíme třídu G. Užijte si naší virtuální prohlídku.
Součástí areálu je i rozestavěná dvoupodlažní budova o zastavěné ploše 352m2 a odhadované užitné ploše 560 m2. Budovu je možné navýšit o další podlaží. Podle platného územního plánu se celý areál nachází v ploše smíšené výrobní s hlavním využitím pro stavby se nerušivou výrobou či službami, sklady, administrativu a technologická centra, přípustné jsou stavby pro vzdělávání, ubytování apod.
Areál je velmi dobře dopravně situován, nájezd na dálnici je v řádu stovek metrů. Celá rozloha areálu včetně zastavěných parcel činí 2.816 m2. Je možné jednat o koupi pouze části areálu. Více informací u makléře, volejte kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Kojetínská, Prostějov
ID
223-NP02187
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1280 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
640 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Via

RE/MAX Via

Potoky 552, 760 01, Zlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Radim Burda

Ing. Radim Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Prostějově?

Podobné nemovitosti