Prodej bytu 3+kk, Teplice, Novoveská, 71 m2

Novoveská, Teplice

4 917 300 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 434 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Chtěli byste mít výhled z bytu na celé Teplice ? Můžete ....!

Nabízíme vám bytovou jednotku v dispozici 3+KK o velikosti 71m2. Výhled z balkonu o velikosti 9m2 vám bude poskytovat místo k odpočinku s dechberoucím výhledem na celé Teplice. Tento byt se nachází ve 3.NP v již zkouladované bodově C .

Projekt disponuje dostatkem parkovacích ploch jak v gářážích či vnitřním oploceném areálu. K možnosti patří také koupě sklepní kóje, kam bezpečně uložíte např. sportovní vybavení.

Přijďte na prohlídku ! Ukážeme vám i plně vybavený vzorový byt, který poskytne lepší představu a možnostech vybavení bytů .

Více o tomto a dalších bytech naleznete na novoveska.cz

Nové bydlení v jedné z nejklidnějších částí Teplic. Lokalita se nachází na ulici Novoveská nedaleko Řetenického lesoparku i proslulého věžového vodojemu se snadnou a výbornou dostupností do centra města. Je známá jako oáza klidu a vyhledávané místo oddechu.

Projekt obsahuje tři bytové domy, každý dům s 59 byty. Výrazně převažují byty s dispozicí 2+kk (velikosti od 45,80 m2 do 59,80 m2). Byty 3+kk mají velkost 62 m2 až 73 m2. V každém domě je pak jeden byt s dipozičním řešením 4+kk.

Ze všech bytů je krásný výhled do okolí, ať už na Teplice, Krušné hory nebo široké okolí.

Rezidenční projekt nabídne dostatečný počet parkovacích stání a to jak vnitřních, tak venkovních. K bytu je také možné přikoupit sklepní koji. Celý areál bude oplocen a nabídne tak rezidentům bezpečí

Dokončení domu C , kde se nachází tento byt plánujme na konec roku 2023.

Parametry bytu

Cena
4 917 300 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Novoveská, Teplice
ID
N03593
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
71 m2
Patro
3. z 7
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Roman Wurzel

Roman Wurzel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Teplicích?

Podobné nemovitosti